středa 4. prosince 2019

Odstavka vody praha 10

Praha – Strašnice. Pro zajištění teploty vody v okamžiku otočení kohoutkem musí být v objektu cirkulace, která hodin denně vede vodu mezi výměníkem v předávací stanici a vodovodním kohoutkem. Z tohoto důvodu měříme spotřebu studené vody a množství tepla dodaného pro její ohřev.


Spotřebu tepla měříme na vstupu do výměníkové. Občané Desítky si mohou od 1.

Plánovaná odstávka od 11. Pokud se vám nenačte formulář pro vyhledávání odstávek automaticky, můžete jej spustit zde. Výroba a dodávky tepla, teplé vody , chladu a elektřiny domácnostem, firmám, nemocnicím a dalším odběratelům nejsou ohroženy koronavirovou pandemií. Společnost Veolia Energie ČR zavedla celou řadu opatření, která se týkají pohybu zaměstnanců, organizace práce, postupů, vjezdů, vstupů, hygieny na pracovištích apod.


Technická správa komunikací pokračovat se stavebními pracemi, a to v úseku NN 3– Pod Vršovickou vodárnou. Práce by měly skončit k 31. V sekci „havárie vody “ lze nalézt nejen přesný popis zasažené lokality, ale i informace o vlivu havárie na zásobování, o možnosti přistavení náhradního zdroje vody a předpoklad ukončení opravy.


Letos se odstávky dotknou necelé poloviny domácností.

Vás tímto zve k účasti na této schůzi, která se uskuteční: dne 27. Pronájem sálu končí ve 20. Vás žádáme o včasný příchod. Bez vody je asi 1tisíc lidí.


Odstávky nejsou hlášeny. Pražská teplárenská, a. Lidem z Evrazu začala dlouhá dovolená. I kvůli odstávce Zaměstnanci ocelárny budou mít volno až do 5. Slavné Avii dál hroz. Celkem se opravy letos týkají přes 2míst.


Odstávka vody bude na některých místech trvat třeba jen jeden den, jinde zase celý týden. Najdou se však i místa, kde opravy zvládnou i bez toho, aby lidé o teplou vodu přišli. Letní měsíce jsou pro opravy a údržbu vhodné z toho důvodu, že není potřeba tepelné energie pro vytápění, ale jen pro ohřev teplé vody. V řadě případů je však nutné dodávku tepelné energie přerušit. Předpokládaný čas puštění vody je v 15:hodin.


Poté bude probíhat odkalování.

Datum poslední aktualizace: 17. První plánovaná odstávka vody z důvodu revize nastane 7. Od rána od 7:do šesti večer nepoteče voda na Chodově v Praze v oblastech Pod Chodovem, Türkova, U nové dálnice, U stojanu. Havárie vody Informace o mimořádných haváriích vodovodních řadů.


Aktuality › Havárie vody. Vážený zákazníku, využijte nabídky společnosti Středočeské vodárny, a. SVAS) a aktivujte si nyní službu SMS info. Získáte tak informace o haváriích a plánovaných odstávkách vody , které se týkají vámi.


Letní odstávky teplé vody K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu. Náhradní zásobování bude zajištěno na základě požadavků odběratelů a dle dopravních a technických možností přistavením cisterny s pitnou vodou. Shromáždění se koná v úterý, dne 19.


Prezence probíhá od 17.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.