pondělí 19. srpna 2019

Nerezová podložka

Nerezová podložka

Vážení zákazníci, na základě usnesení vlády o přijetí krizového opatření, firma 3Q Metal s. Prodej plochých nerezových podložek realizujeme za dobré ceny po celé ČR formou balíkové zásilky. Plastová podložka pod státní poznávací značku nebo tabulku registrační značky, otvory pro univerzální montáž. Určeno pro motocykly (rozměr značky 2x 1mm), povrch CHROM. Najširší výber produktov.


Nerezová podložka

Podložka pod SPZ 3D ČR VLAJKA. Tisíce produktov doručujeme zadarmo. Přidat M12: 35m13m1. Nerezová podložka pod SPZ Chrom. Takhle krasavice by neměla chybět v naší povinné výbavě!


Omlouváme se, ale tento výrobek není možné koupit na internetu nebo po telefonu. Zkuste si ověřit, zda. Popis produktu: nerezová rozkládací podložka po.


Leštěný povrch zaručí vysoký lesk. Balení obsahuje rám a podložku z nerezové oceli a sadu ozdobných šroubů. Při čekání na červenou oslňte ostatní řidiče! Rozměry podložky jsou uzpůsobeny pouze pro české registrační značky!


S touto podložkou pod SPZ získá Váš motocykl zase o něco lepší šmrnc! Orion je rozšířenou českou značkou domácích potřeb, kterou můžete znát díky široké síti prodejen po celé České a Slovenské republice. Prostredníctvom tejto podložky je chránená špirála vo Vašom zapaľovači. Pozinkovaná podložka pod šroub M6. DIN 12 po velkoplošné podložky pro dřevěné konstrukce DIN 44 podložky pod nýty, pérové a vějířové podložky.


Nerezová podložka

Silikonová podložka pod horké WAVE, černá - Zone. Kč 2Kč Skladem ks. IZOLÁCIA: Veľmi dobre uzatvára a vynikajúco tesní vďaka tesneniu EPDM.


Skládací podložka pod hrnce a kastroly všech obvyklých velikostí. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno protiskluzovou úpravou. Ceny jsou s DPH K pokladně Produkt byl úspěšně.


Nerezová podložka

Díky zvýšenému množství objednávek může dojít ke zpoždění expedice zásilek. Její použití výrazně zlepší těsnící schopnosti „O“ kroužku na hnací hřídelce, což mnohem lépe chrání převodovku před zatečením šťávy. Indukční podložku oceníte, pokud jste si pořídili indukční vařič, ale hrnce, které máte v kuchyni, indukci nespustí. Mezi vařič a hrnec vložíte tuto indukční podložku a můžete vařit.


Leštený povrch zabezpečí vysoký lesk. Balenie obsahuje rám a podložku z nerezovej ocele a sadu ozdobných skrutiek. Rozmery podložky sú prispôsobené len pre české registračné značky! Medzi varič a hrniec vložíte túto indukčné podložku a môžete variť.


Neuvedené rozměry a normy. Velikost 525x1mm, kvalitní nerez leštěné provedení, tato SPZ se musí proděravět, aby se přichytila včetně nerez rámečku na nárazník. Univerzální roztahovací podložka pod malé i velké hrnce, kastroly, plechy a pekáče.


Přepravní společností: Osobně v Praze: zítra Osobně v Českých Budějovicích: zítra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.