úterý 20. srpna 2019

Litý mramor

Po zkušenostech v mnoha odvětvích byl litý mramor řazen na první místo před materiály z nichž se sprchové vaničky vyráběly. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na.


Litý mramor

Do koupelen vyrábíme umyvadla na míru - umyvadlové desky Flexible (4 nebo 60) v délkách z jednoho kusu do 550cm, šířkách do 1cm. Desky mohou být osazeny výběrem z typů umyvadel, zadními soklíky, předními a bočními čely. Díky procesu odlévání se litý mramor vyrábí za výrazně nižší cenu než přírodní mramor. Povrch je bezespár, protože jsou výrobky odlévány z jednoho kusu. Vany z tohoto materiálu jsou proto vhodné i do vysoce zatížených domácností.


Bývají opatřeny speciální povrchovou úpravou, která materiál ochraňuje před kosmetickými a hygienickými prostředky, jež běžně v koupelně používáme. Zároveň je litý mramor odolný i proti mechanickému. Litý mramor je odolný vůči vodě a plísním. Takto připravená směs se odlévá do forem. Vyhovuje i nejpřísnějším hygienickým normám.


Svými dokonalými tepelně-izolačními vlastnostmi v oblasti sanitární techniky nemá konkurenci. Jeho vývoj navíc pokračuje, a tak se dnes můžeme v nabídkách firem, které se na litý mramor specializují, setkat také s granity, onyxy a dalšími. Detail produktu Do obchodu. Pro starověké civilizace byl mramor oblíbeným stavebním materiálem, protože se dal opracovat bronzovými nástroji. Z těchto dob se nám dochovalo mnoho příkladů stavitelské vyspělosti jejich tvůrců.


Jako materiál na stavby slouží mramor do současnosti. Díky své rozmanité struktuře a barevnosti se používá k dekorativním účelům. Z důvodu vysoké ceny originálu je. Ať už se rozhodnete vaničku podezdít, usadit na nožky, nebo zabudovat do podlahy, s vaničkou z litého mramoru je to možné.


Pořízení tohoto typu vaničky je oproti akrylátovým vaničkám obecně sice finančně náročnější, investice se ale rozhodně vyplatí. Nemusíte se bát ani mechanického. Určitě se s námi shodnete na tom, že relax v napuštěné vaně není pro každého.


K výrobě litého mramoru se používají mikromleté vápence, sklářské písky, vysoce kvalitní polyesterové pryskyřice a barviva. Pokud nemáte čas a ani chuť si napustit plnou vanu horké vody a pak se do ní vyvalit a odpočívat, určitě pro vás bude lepší volbou sprchový kout, který se hodí jak do malé, tak i velké koupelny. Označení: Pouze skladem.


Litý mramor

Zobrazeno 1nalezenýc. Kč MEREO - Čtvrtkruhová sprchová vanička s oblým krytem sif. Obdélníková sprchová vanička s dlouhou životností, litý mramor , bez nožiček, gelcoat. Povrch výrobků GELCOAT je tvrdý a bez problémů odolává použití v koupelnách.


Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobek se odlévá do laminátových nebo kovových forem. Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička s oblým krytem sif.


Polysan FLEXIA vanička z litého mramoru s možností úpravy rozměru, 180x75x5cm 7. Hodnocení produktu:. Toto umyvadlo má hned několik výhod. Je univerzální, můžete ho postavit na desku anebo zavěsit na stěnu pomocí šroubů. Další výhodou je materiál. Je chráněný vrstvou Gelcoat, která zajistí barevnou stálost a ulehčí čištění.


SANJET - Koupelny - Specialista na hydromasážní vany Sanjet : FLEXIA LITÝ MRAMOR - SPRCHOVÉ PANELY SPRCHOVÉ BOXY BATERIE AKČNÍ NABÍDKA SPRCHOVÉ ZÁSTĚNY VANY DO KOUPELNY MASÁŽNÍ VANY SPRCHOVÉ SYSTÉMY SPRCHOVÉ VANIČKY SPA VÍŘIVKY UMYVADLA Z LITÉHO MRAMORU MASÁŽNÍ SYSTÉMY BATERIE BLACK SPRCHOVÉ SYSTÉMY BLACK hydromasáže,hydromasážní,hydromasážní vany,koupelny. Velmi oblíbené a kvalitní jsou vaničky litý mramor. Vynikajícími tepelně izolačními vlastnostmi a jednoduchou a rychlou údržbou se zase může pyšnit mramor (ovšem nikoli přírodní, ale směs mletého dolomitu a polyesterové pryskyřice). Umyvadlo 90x50cm, litý mramor - bílá. Montáž možná pouze na desku nebo s konzolemi.


ORINOKO umyvadlo 100x42cm, otvory pro baterii, litý mramor , bílá OR101. Simplicity Stone čtvercová sprchová vanička z litého mramoru s vysokou pevností a stabilitou s povrchovou vrstvou z akrylátu. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny,. Barva: černá, bílá, dle vzorníku RAL.


Sprchová vanička, litý mramor , obdélníková, rádius 5mm Hladký povrch vaniček zaručuje vysoce hygienické prostředí. Materiál litý mramor se dobře čistí a snadno udržuje. Vaničky jsou vysoce odolné, budou tak v koupelně sloužit dlouhodobě.


Díky odolnosti proti UV záření si vaničky Padana zachovají trvale svou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.