pondělí 15. července 2019

Tříkomorový septik princip

Náš septik totiž není nutné obetonovávat. Instalaci je možné zvládnout za víkend. Pro úplnou jistotu správného zapojení Vám, v případě Vašeho zájmu doporučíme ověřené partnery, kteří provedou odbornou instalaci.


Tříkomorový septik je v podstatě nejdůmyslnějším zařízením tohoto. V objemovém tanku podobném žumpě jsou dvě až tři komory, kde klesají ke dnu kaly a přečištěná voda se může vypouštět ven.

Princip je mechanický, bez nutnosti napojení na elektřinu, bez nutných dalších přídavných biologických odbourávačů. Aby septik správně fungoval, měl by mít dvě až tři komory. Zejména tříkomorové plastové septiky představují vůbec nejlepší možnou variantu.


Obecně lze říci, že čím více komor septik má, tím je jeho funkce výkonnější. Voda protékající komorami se lépe vyčistí. Už dle názvu správně usuzujete, že je vybaven třemi komorami. Právě v nich dochází k biomechanickým procesům vedoucím k postupnému pročišťování splaškové vody.


Hrubý kal se ukládá na samotném dně první komory a pokračuje pouze splašková voda oproštěná od hrubých nečistot.

V první komoře se usadí ty největší částice. Jakmile dosáhne hladina první komory přepadu, začne se tato odpadní voda a drobná část splašek přelévat do druhé komory. PRINCIP OPATŘENÍ SEPTIKU PROTI SPODNÍ VODĚ. Dvouplášťový septik je možno vyrobit jako dvoukomorový nebo tříkomorový – dle přání zákazníka. Jedná se o kompaktní tříkomorový septik vyrobený z plastových desek.


Jímky, septiky , nádrže na dešťovou vodu, vodoměrné šachty a zemní pískové. Jeho využití je doporučeno v těch místech, kde je nestálý přítok odpadní vody, především víkendové chaty a chalupy anebo v místech, kde není kanalizace a majitel nechce investovat do ČOV. Pro schválení septiku u rodinných domů, je. Nyní také řešíme, zda zvolit tříkomorový septik se zemním pískovým filtrem nebo ČOV.


Přikláněl bych se také septiku s filtrem (bez spotřeby el. energie, možnost nárazového využívání), pokud jste zvolil tuto variantu, pak bych byl rád za komentář, jakou s ním máte zkušenost (kvalita vyčištěné vody, problém zápachu). Malé domácí ČOV, neboli čistírny odpadních vo jsou určené k biologicko-mechanickému čištění odpadních vod z rodinných domů. Toto video popisuje jak čistička odpadních vod.


Plastový tříkomorový septik Plastové tříkomorové septiky představují velmi účinný způsob zpracování odpadních vod všude tam, kam se nedostane veřejná kanalizace. Jde o plastové nádrže vnitřně rozdělené do tří sektorů , které zadržují kal, zatímco přefiltrovaná voda odtéká pryč. Septická, doslova sedimentační nádrž a nádrž - anglický název jakéhokoliv barelu.


Takže septik není ničím jiným než sudem pro odpadní vody. Nejdokonalejší a následně nejoblíbenější tříkomorový septik.

Princip funkce tříkomorového septiku spočívá v jeho Kč , Klimkovice Jímka, septik , žumpa. Cena za každých započatých 50cm. Aug Bohužel ne vždy je to. Trikomorovy septik piskovy filtr. VÝKRES KRUHOVÉHO SEPTIKU.


TYPY HRANATÝCH SEPTIKŮ. Označení septiku: Počet obyvatel EO: Denní průtok (m 3) Délka A (mm) Šířka B (mm) Vý�. Septik je jakýsi půlkrok od žumpy k čističce. Nejčastějším řešením je tříkomorový septik , ale i přesto jsou k dostání septiky čtyřkomorové nebo šestikomorové. Septiky jsou nejčastěji používané v chatových oblastech a všude tam kde není možné připojení k čistírnám odpadních vod.


Rozdíl je ale v tom, že v žumpě se odpadní voda opravdu jen shromažďuje, nikam neodtéká a žumpa se tedy musí pravidelně vyvážet. Odpadní vody protékají třemi komorami, ve kterých se. Betonový tříkomorový septik pro nepravidelnou produkci odpadních vod. Biologický septik předčistí splaškové vody.


Dodáváme samonosné plastové. Samonosný tříkomorový septik je nejprodávanějším typem ze všech septiků. TŘÍKOMOROVÉ SEPTIKY SAMONOSNÉ - NENÍ NUTNÉ OBETONOVAT.


Kruhové septiky vyřeší problémy s odpadní vodou u rodinných domů a dalších objektů. SEPTIK 1-EO (1-osob), tři komory, rozměr: pr. Pokud tříkomorový septik osadíte zemním nebo biologickým filtrem, můžete přečištěnou vodu dále využívat na příklad na zalévání zahrady. Moderní technologie nabízejí výhodnější řešení, například místní průmyslové čistící stanice.


Víko samonosného septiku má nosnost 30cm zeminy a je pochůzné. Septiky se používají na splaškovou vodu z WC, koupelen, umývadel a. Otázkou ovšem je, zda zvolit plastový, či betonový septik ….

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.