pátek 12. července 2019

Ponorné čerpadlo ruche 1 ng

Ponorné čerpadlo ruche 1 ng

I přes tuto skutečnost je stejně jako Ruche NG (spodní sání, motor nahoře) vybaveno tepelnou ochranou. Je-li však čerpadlo příliš u dna, může nasát. Ponorné čerpadlo Ruche 1NG (typ Malyš), spodní sání, kabel 15m. Všetky pohyblivé časti čerpadla sú uložené v silentblokoch.


Teleso ponorného čerpadla je vyrobené z hliníkových zliatin, pracovné pohyblivé časti sú z pryže. To znamená, že po hodinách nepretržitého chodu je. Pracuje na principu elektromagnetu. Statorová cívka přitahuje kotvu ve frekvenci napájecího napětí a ta uvádí do pohybu pracovní pryžový píst.


Alfapumpy Ruche NG 25m. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenz í. RUCHE NG – ponorné čerpadlo typu Malyš – velmi malé, výkonné a odolné, čerpá i velmi znečištěnou vodu, třeba při vrtání studní. Popis čerpadla a funkce: stejné jako čerpadlo Ruche NG. Ruche 2T x Ruche 1NG – rozdiely Čerpadlo Ruche 2T – horné sánie, tedy motor umístěný směrem.


Ponorné čerpadlo ruche 1 ng

Upřesnit parametry Cena: Kč. Skladem Novinka Akce Doprava. Je zakázané používať vibračné ponorné čerpadlá na čistenie studní a čerpanie vody s pieskom! Výhodou je jednoduchá obsluha a malé rozmery. Po hodinách nepřetržitého chodu je nutné čerpadlo na minut vypnout, pokud se tak neučiní, dochází ke škodlivému namáhání cívky čerpadla.


Ruche 1NG x Ruche 2T - rozdíly Čerpadlo Ruche 2T - horní sání, tedy motor umístěný směrem dolů. To zaručuje, že si nikdy nevyčerpá kapalinu do míry, aby nechladila motor. Je vhodné k zásobování vodou na chatách, chalupách, na zalévání zahra mytí automobilů apod.


Ponorné čerpadlo ruche 1 ng

Dodává se ve dvou provedeních podle umístění sání. Plná záruka roky a další roky servisní práce zdarma - jen za cenu materiálu ! Určeno pro čerpání čisté a mírně znečistěné vody. Pro použití k zásobování vodou na chatách, chalupách, zavlažování zahrad a podobně.


Ekonomický provoz, odolnost, je. Tepelná ochrana čerpadla. Prodám ponorné čerpadlo ruche 1NG s 25m kabelu. Použivané vždy o víkendu na dvě čerpání.


Ponorné čerpadlo ruche 1 ng

Hodí se pro práci ve studních vrtech nádržích někdo ho i strká do septíků. Je to nejuniverzálnější pracant na našich chatách. C bez obsahu mechanických nečistôt.


Ponorné vibračné čerpadlo na čerpanie čistej a mierne zakalenej vody do st. Obsluha čerpadla je veľmi jednoduchá. Vyrobené z hliníkových zliatin (odolné voči korózii). Vibračne čerpadlo Ruche 1NG.


Zavlažovanie zo studní, nádrží a pod. Je vhodné na čistú alebo mierne znečistenú vodu bez obsahu m. Elektromagnetické vibračné ponorné čerpadlo z hliníkových zliatin odolných voči korózii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.