úterý 16. července 2019

Komínová trubka

E-shop se specializací na komínové díly pro nerezové komíny a další kominické potřeby. Mezi komínovými díly z nerezu si vyberete z komínových trubek (komínových rour), nerezových komínových kolen, nerezových T-kusů, sopouchů, redukcí apod. Komínová sestava Keramo-6m úhel 90.


Jednovrstvý přetlakový systém. Materilá PP=polypropylen. Teplotní odolnost do 120°C.


Mezi nejžádanější kominické potřeby patří nerezové komínové trubky, ocelové kouřovody, kominické potřeby sloužící pro pravidelnou údržbu komínů, komínová dvířka, nerezové hadice a krbová kamna. Dokážeme však obstarat i atypické nerezové díly a speciální kominické potřeby, z nichž řadu nemusíte v naší on-line nabídce ani najít. Nerez kondenzační jímka bez odtoku 150mm. Nerezové trubky mají vynikající fyzikální vlastnosti. Využívají se proto pro vedení kapalin i plynů.


Komínová trubka

Kvalitní nerez trubky Vám nabízíme na Akros. Dvířka komínová , lakované bílé 48Kč. Nabízíme kouřovody o průměru od 1do 2mm, roury, žaluzie, kolena, komínové stříšky a přechodky kouřovodu a redukce komínu za příznivé ceny. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Cena bez DPH 56CZK. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Lze použít i jako kouřovod. Běžná cena: 6Kč DPH:.


Průměr: Vyberte variantu. KOUŘOVODY - roura ke kamnům , roura kouřová ke kamnům,roura ke kamnům, trubka ke kamnům X. Zděř komínová 200mm tl. Koncentrická trubka pro odkouření kondenzačního kotle. Vnější plášť trubky je z nerezu, uvnitř je speciální polypropylenová (PP) trubka pro odtah. Hledat ve zboží Hledat v článcích.


Jedná se o technicky propracované a kvalitně vyrobené kouřovody. Vyrobeny jsou z té nejkvalitnější oceli, která po opracování a vyrobení kouřovodu zaručí vysokou kvalitu a životnost. S ohledem na velké množství objednávek,e-mailových dotazů a telefonátů, může docházet menšímu prodlení v doručení objednávek, stejně tak ke zpoždění reakcí na Vaše dotazy. Kouřovody jsou vyráběny v České republice.


Komínová trubka

Flexibilní trubka REGOFLEX pr. Kouřová trubka s klapkou délky 5m o průměru 150mm barvy šedé. Nerezová flexibilní komínová vložka KLASIK, síla stěny 3mm, průměr 130mm, mat. Trubka je vyrobena z 1. Atraktivní komínová hlavice DRAGON se umisťuje na vyústění kotlů a krbů na dřevo a tuhá paliva.


Hlavice DRAGON je unikátní svým designem a uložením ložiska, na kterém se otáčí. Díky své originální konstrukci se vždy natočí čelem proti větru. Proudící vítr vytváří v zákrytu hlavice resp. Sendvičová trubka je vytvořena ve tvaru válcové konstrukce z nerezové oceli a sestává ze dvou trubek, které jsou navzájem uloženy v různých průměrech.


Prstencový prostor je u takových modelů naplněn nehořlavým izolačním materiálem, který zabraňuje přehřátí komína a snižuje množství kondenzátu, který se tvoří na vnitřních stěnách trubky. Jasná volba tam, kde je potřeba vyšší odolnost celého systému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.