pátek 12. července 2019

Kombinovaný bojler

Doporučené palivo pro kombinovaný bojler. Mezi ně patří elektrika, plyn i tuhá paliva. To oceníte zejména v létě, kdy můžete ohřívat za pomocí elektřiny, v zimě naopak využijete levnější plyn.


S jejich pomocí dochází k ohřevu užitkové vody. Kombinovaný bojler dokáže využívat dva rozdílné zdroje energie.

Tento typ bojleru je schopen fungovat jako zásobník teplé vody ohřívané ještě jiným zdrojem. Při výpadku jednoho či druhého zdroje tak můžete ohřívat vodu bez problému dál. Možno použít pro více odběrných míst.


Skladem u dodavatele. Keramické těleso je v době ohřevu ovládáno termostatem, na kterém lze plynule nastavit požadovanou teplotu. Bojler je určen pro svislou montáž.


Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí.

Bezpečný a spolehlivý! Takový je tento svislý, kombinovaný ohřívač s výměníkem, který se postará o dostatek teplé vody ve vaší domácnosti, kdykoliv to budete potřebovat. Neviete si rady ako vybrať kombinovaný bojler ? Pozrite sa na: tipov, ako vybrať bojler. Radi vám poradíme so všetkým na tému: Kúpeľna a sanita.


Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Pochopitelně se lze rovněž spolehnout na zdravotní nezávadnost připravované vody, jakož i na pestrý výběr kombinovaných bojlerů z hlediska objemu (až 8litrů). Nádrž je izolovaná kvalitnou polyuretánovou izoláciou čím zahriata voda zostáva dlhšie teplá.


Keramické teleso je v dobe ohrevu ovládané termostatom, na ktorom je možné plynule nastaviť požadovanú teplotu. Uložiť na porovnanie. Rozměr (ŠxV) 53x1cm. S digitálním ovládáním.


Zobrazit další nejprodávanější. Nutno odpojit a odvézt. Prodam Elektricky kombinovany bojler Drazice 160l, stáří r.

Na objednávku Běžná doba dodání dní. Vodu je možné ohrievať celonerezovým vykurovacím telesom a rúrkovým výmenníkom tepla. Zdroj môžete meniť v závislosti od vykurovacej sezóny, výhodného nočného prúdu či výpadku. Nevýhodou je vyššia nákupná cena. Teoreticky ohřejete vodu, i když vypadne elektřina.


Můžete si vybrat nejlevnější zdroj. Pro snížení tvorby koroze je vnitřek nádoby vybaven elektricky nanášeným keramickým smaltem. Tento stacionární kombinovaný bojler je možné pořídit v objemu 10 1nebo 1l.


Zásobníkový ohřívač V1D. Bez DPH: 26€ Detail. Elektrický boiler, kombinovaný boiler, nepřímotopný bojler řady NTR, Kulatý, hranatý bojler , ocelový, nerezový bojler.


Komplexní služba s okamžitou reakcí. Dodání a montáž do hodin od objednání. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. V zásade existujú tri možnosti – ohrievač na plyn, na elektrickú energiu a kombinovaný ohrievač. Plynový ohrievač vyžaduje prípojku na plyn a systém odvodu spalín (buď klasicky cez komín alebo cez tzv. turbo).


Technický list na stiahnutie Použitie : Určený pre viac odberných miest Ohrev vody z externého zdroja tepla, kotla UK, solárneho systému, tepelného čerpadla a pod. Spoločnosť TATRAMAT - ohrievače vody, s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.