pondělí 3. června 2019

Rotační vakuová odparka

Rotační vakuová odparka používá tří principů: urychlení odpařování, resp. Spolu s přístrojem je dodávána sada skla, kterou lze upravit dle přání zákazníka. F-3je navržena pro bezespárou integraci do systému rotační vakuová odparka R-300. Teplotu lze pohodlně nastavit pomocí interfejsu (I-3nebo I-3Pro).


Tím dochází ke snížení bodu varu a urychlení celé operace.

Rotací odpařovací nádoby se zvětšuje odpařovací plocha. Odsáté páry kondenzují v chladiči a jsou jímány do baňky. Nezbytnou součástí každého kompletu je vlastní odparka s příslušným chladičem, sadou skla a. Výrobci a značky Heidolph. Laboratorní rotační vakuová odparka s příslušenstvím.


Ergonomické ovládání elektrického mechanismu zdvihu baňky z lázně pomocí robustní otočné rukojeti,. Gelová permeační chromatografie, SPE. Hexan, aceton, dichlormethan,.

Vakuová odparka v laboratoři. Nákup UV boxu, vah a další pomocné techniky bude hrazen z. Základní řada rotačních vakuových odparek Büchi. Jde o zcela manuální odparku bez automatických funkcí. Více infomací v zde: Katalog a Technický list. Taktéž nás v případě zájmu neváhejte kontaktova.


CENTRITHERM - rotační vakuová odparka. Jednoduché použití, efektivita a bezpečnost se spojují v novém designu rotační vakuové odparky modelu 503. Vzhledem ke svým vlastnostem je toto zařízení široce používáno v chemických a biochemických laboratořích pro provádění efektivní extrakce pevná fáze-kapalina nebo kapalina-kapalina s maximální úsporou energie díky možnosti odpařování za podtlaku.


Napájení 2V ± , Hz. Sušení nebo koncentrace vzorků je nedílnou součástí téměř každé chemické laboratoře. Historicky k tomuto účelu sloužila rotační vakuová odparka , kterou postupně nahrazují technologicky vyspělejší rotační vakuové koncentrátory.


Součástí odparky je vertikální skleněná aparatura s baňkami v základním provedení o objemu ltr. Naprogramované a aktuální. Pána lesa na části rozhraní tak, aby nedošlo k vysávání při úniku části rozhraní.


Když obyčejné pán podtlakem je vysoká, je snadné dluhopisů a nelze jej otevřít.

K prodeji plně funkční rotační vakuová odparka polské provenience. K dispozici též náhradní díly. Lokalita: okres Hradec Králové. Termín: do týdnů od nabytí účinnosti kupní smlouvy. Najděte rotační odparku, vakuovou mrazničku, rozprašovací sušičku, laboratorní reaktory, ultrazvukový homogenizátor na prodej v TEFIC BIOTECH - jsme profesionální výrobce a dodavatel rotačních odparek v Číně.


Media in category Rotary evaporator The following files are in this category, out of total. Großrotationsverdampfer. Hei-VAP Precision ML G3B. Odparka rotační vakuová RVO 4INGOS. Předmětem veřejné zakázky je dodávka rotační vakuové odparky pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.


Veřejná zakázka vložena: 16. Typ formuláře: Řádný. Rotační výparník má výhody kompaktní konstrukce, kompaktní a efektivní provoz, intuitivní provoz a žádné znečištění kovovými ionty. Vhodné pro laboratoře, pilotní výrobu a těžbu cenných materiálů. Místo realizace Zlínský kraj Kategorie Stroje.


Podrobný popis: - předmětem ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.