pondělí 3. června 2019

Rohová vana s tryskami

Trysky: vodní maxitrysky (možnost uzavření každé trysky zvlášť) na bočních stěnách, vodní mikrotrysky v zádové části a vzduchových trysek ve dně vany. Levá i pravá orientace. Objem vany je 2litrů. Balení bez madla, nožiček a podhlavníku.


Masážní vana VERONELA KOMBI pneumatické ovládání 180x80cm. Tichý kompresor pro hydromasážní systémy. Ideální kombinace vzduchové a vodní masáže Pozitivně působí na psychickou stránku člověka a fyzický odpočinek ve formě regenerace svalů. Nejvhodnější systém do Vaší masážní vany.


Dopřejte si relaxační koupel v masážní vaně a zárověň regeneraci svalů, pomocí. Nalezeno: 1produktů. K vaně je dodáván silikon ZDARMA. Rohova vana s tryskami. Vířivá vana , která dodá vaší koupelně opravdový luxus.


Rohová vana s tryskami

Velmi dobře vybavená rohová vana s hydromasážními a vzduchovými tryskami , ohřevem a barevnou terapií. Je vybavena vodovodní baterií a sprchou pro každodenní používání. Vana je vybavena nerezovým ohřevem, kdy po napuštění si múžete vodu dohřát nebo udržovat na požadované teplotě po celou dobu.


Batéria k tomu ako bonus rovnako zachovala plne funkčná malo používané. VANA TEIKO NAXOS Symetrická rohová vana NAXOS s opěrnou částí hlavy na obou stranách a sedacím místem. Je vyrobena z kvalitního akrylátu, který se snadno udržuje a zaručuje dlouhou životnost.


Tato prostorná rohová vana je navržená pro vaši absolutní svobodu a relaxaci, ale zcela jistě ji ocení i rodiny s dětmi. Vana Jizera s vodním a vzduchovým masážním systémem s elektronickým. Z nabídky je možné vybírat vany s airmasáží (nebo-li perličkou) či s hydromasážní.


Vany – vana s tryskami , inzerce. Anatomicky tvarovaná rohová vana TULLIP je ideální pro relaxaci. Je velmi praktické, že se odtok vany nachází uprostřed. Při koupeli vás nijak nebude tlačit.


Vana akrylátová oválná nebo asymetrická rohová P, L z plně probarveného PMMA s tryskami pro hydromasáže nebo airmasáže s pneumatickým nebo. Přímo pod oknem je usazena velká rohová masážní vana , která je osazena tryskami pro vodní i. Tiež si chcete splniť sen o vlastnom wellness centre s vírivkou alebo parnou. Tyto sedové pozice jsou komfortně a bohatě vybavené tryskami a poskytují dostatek hydromasáže pro. Vaňa s masážnymi tryskami , Kúpele sú hojne navštevovaným a vyhľadávaným miestom predovšetkým kvôli liečebným a relaxačným kúram a procedúram, pri ktorých sa využívajú najviac dva dary prírody - voda a vzduch.


Kúpeľa a pitie pramenitej vody, inhalácie a pohyb na čerstvom vzduchu majú na organizmus človeka. Milujete dlouhé koupele, ale chtěli byste si je něčím trošku ozvláštnit? Pak jsou masážní vany navrženy přímo pro vás! Váš požitek můžou zvětšit hydromasážní systémy , různé doplňky jako podhlavníky nebo madla. Adéla hydromasážní vana - jak funguje ? Voda z vany je nasávána sacím košem a pomocí čerpadla je vháněna zpět speciálními tryskami , které.


Elektronický masážny systém Wellness Premium s 24-mi tryskami. Vana s protiskluzovým povrchem dna. Skladem, ihned k odběru ks. Vana 150x90x38cm bez nožiček - LEVÁ, bílá.


Dbejte na správné rozměry vířivky, protože jiné naměříte celkově s konstrukcí, jiné potom bude mít samotná koupací část.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.