středa 5. června 2019

Kanalizační žlab

Bodové odvodnění - Při bodovém odvodnění odtéká povrchová voda centrálně k jedinému bodu odvodňované plochy. Tato plocha musí být potom vyspádovaná k tomuto bodu. Liniové odvodnění - Liniové odvodnění má výhodu v tom, že odvodňovaná plocha je vlastně rovná.


MEAHOME z vysokopevnostního SMC kompozitu vyztuženého skelnými vlákny. Vhodný pro odvodnění garáží, zpevněných ploch, teras. Kanalizační vnější Lapače střešních vod Střešní OSTATNÍ. Odtokový žlab MEAHOME z SMC kompozitu s pozinkovaným roštem 5t - SET 3ks. TĚSNÍCÍ PÁS PROFI - VNĚJŠÍ ROH.


Za tu dobu jsme prošli mnoha změnami a získali jsme velmi cenné zkušenosti, které uplatňujeme dodnes jak ve výrobních procesech tak při vývoji samotných produktů. Parshallův žlab je zařízení sloužící pro měření průtoku vody s velmi širokým použitím. Na přítoku musí být v celém rozsahu průtoků říční proudění ( Fr menší než pro PP Pmenší než 5) a zároveň hladina nesmí být odporem žlabu vzduta natolik, aby došlo ke snížení rychlosti a tím k sedimentaci suspendovaných.


Poklopy na šachty a jímky - kvalitní šachtové poklopy a vzduchové izolace. R kvalitní šachtové poklopy. Stokové kanalizační žlaby CN normálu. V tabulce je uveden také žlab CN IV který je dodáván včetně ks. Podlahové lineární žlaby , doplňek moderního interiéru koupelen, saun a relaxacních prostor.


Gajgry, kanalizační , podlahové vpusti, příchytky pro plastové i měděné potrubí. ODVODŇOVACÍ ŽLAB EUROPA s vysokou pevností je určen pro veřejné a komerční plochy, zatěžované plochy s velkou dopravní frekvencí a zatížením – logistická centra, kontejnerová překladiště, dopravní terminály. Tyto žlaby, které nabízíme v PŘÍRODNÍM barevném odstínu, jsou přímo určené i pro příčné přejíždění v rychlostních silnicích a dálnicích.


Kanalizační žlab

Jejich výhodou je snadná montáž, údržba a použití v bezbariérových prostorách. Spodní část je vyrobena z polypropylénu, krycí mřížka je z mm nerez oceli DIN 1. Připojení na kanalizační potrubí pr. Mezi nejznámější žlaby se řadí žlab Parshallův ( žlab s dlouhým hrdlem) a Venturiho ( žlab bez hrdla). Provádíme úřední a fakturační měření, kalibraci a certifikaci měřidla.


Protéká-li voda měrným přelivem definovaného tvaru nebo normovaným měrným žla- bem, lze ze změřené výšky hladiny v daném. V nabídce je měrná kanalizační šachta a šachtové dno. Vážení zákazníci, s radostí oznamujeme spuštění nových webových stránek obchodní značky CS-BETON Prefa. Podlahový lineární žlab je doplňkem moderního interiéru koupelen, saun a relaxačních prostor.


Kanalizační žlab

Jeho výhodou je snadná montáž, údržba a použití v bezbariérových prostorách. Součástí balení je samolepící hydroizolační fólie, stavitelné podpěry, hmoždinky s vrutem, plastový klíč pro vyjmutí nerezové mřížky a montážní návod. Pouliční odtokový žlab (5) MATERIÁL. Litina (17) Beton (8) PP (6) Další (1) EPDM (1) Plast (1) TLOUŠŤKA.


Certifikát Certifikát kanalizační šachty. RONN žlab garážový set 3m žlabu, zinkovaný rošt. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek.


Kanalizační žlab

Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.