čtvrtek 23. května 2019

Kalova cerpadla

Nabídka kalových čerpadel je rozsáhlá a při výběru je potřeba zvážit zejména účel použití. Ponorná kalová čerpadla. Dokáže odčerpat vodu z bazénu, zatopeného sklepa, či splašky z jímek.


Internetový obchod E- CERPADLA. Při provedení 2V včetně tepelné ochrany proti přetížení zabudované v čerpadle.

Nabízíme kvalitní kalová čerpadla nejrůznějších výkonů a provedení. V naší nabídce najdete nejen kalová čerpadla pro domácí použití, ale také vysoce výkonná kalová čerpadla pro čerpání silně znečištěných vod v průmyslu a komerčních sektorech. Zejména pro čerpání vody ze septiků jsou velmi vhodná kalová čerpadla s řezákem, která dokáží. Nabízíme spolehlivá kalová čerpadla pro domovní užití a speciální kalová čerpadla pro průmyslové, zěmědělské objekty, nebo potravinářství.


Kupte si kalová čerpadla do studny, žumpy či do septiku, usnadníte si život na zahradě. Filtrovat zrušit všechny filtry. Malé ponorné čerpadlo určené pro občasné přečerpávání vody z bazénů, ze studen do barelů, na zahradách i. V balení většinou obsahují plovákový spínač nebo se dodávají bez něj (u čerpadel na 4V) - při dosažení určité výšky hladiny čerpané kapaliny se kalové čerpadlo samo zapne, při poklesu pod stanovenou hladinu vypne.

KÄRCHER, Gardena, HECHT a dalších. Kalová čerpadla slouží k čerpání kapalin s obsahem různých nečistot. Nevíte si rady při výběru vhodného čerpadla ,neváhejte nás kontaktovat prostřednictvým e-mailu nebo na tel.


Působíme na trhu již let. Celonerezov é čerpadlo s řezacím zařízením NORIA LUCA, motor 400V nebo 230V AKCE DOPRAVA ZDARMA ! Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Kalové čerpadlo je užitečným pomocníkem do každého rodinného domu. Prodáváme kalová čerpadla do jímky, do septiku, pro tlakovou kanalizaci. Slouží k čerpání znečištěné vody, pro čerpání odpadních vo kalů, splašků, s řezacím zařízením vhodné pro septik.


Jsou vhodná pro trvalé ponoření čerpadla a čerpání kapalin s obsahem mechanických nečistot různých velikostí. Tato čerpadla jsou ponorná čerpadla určená k čerpání odpadních vo splašků, obsahující pevné a krátké vláknité látky organického charakteru. Každá typová řada čerpadel S obsahuje typy čerpadel s rozdílnými charakteristickými.


V nabídce najdete kalová čerpadla do septiku s řezákem, čerpadla do suchých jímek, čerpadla se spouštěcím zařízením a další provedení. Vyberte si z mnoha typů zahradních čerpadel – od ponorných, povrchových až po ruční pumpy. Nabízíme čerpadla značek Sigma, Grundfos, Sea-land a mnoho dalších. KALOVÁ ČERPADLA , HELÍSEK stavební s.

Vážení zákazníci, na základě usnesení vlády ze dne 14. OTEVŘENÁ V současné době preferujeme bezkontaktní platbu kartou. Ochrana čerpadla proti chodu na sucho – Bez protékající vody může dojít k poškození vodního čerpadla , protože nedochází k ochlazování elektromotoru.


Proto jsou čerpadla vybavena pojistkami v závislosti na tom, o jaký typ čerpadla se jedná – plovákový spínač, čidla vyhodnocující snížení zátěže, pomocná sonda, řídící jednotka nebo měření účiníku. Také mechanismus ponorného čerpadla musí odolat hrubším nečistotám, které nezachytí ochranné sítko. Používáním tohoto webu souhlasíte s využíváním cookies na těchto stránkách. Jsou ideální jako odvodňovací čerpadla ve sklepích, jímkách, výkopech, garážích.


Na zavlažování sáhněte po jiném typu čerpadel nebo domácích vodáren. Obvykle na sacím otvoru nejsou opatřeny žádným sítem. Průmyslová čerpadla (1) čerpání vody v průmyslu i zemědělských usedlostí. Přečepávací boxy (7) čerpání splaškových vod pod úrovní gravitační kanalizace. V této kategorii najdete čerpadla od firem MCB, Grundfos, Oase.


Benzínová zahradní čerpadla využijete v místech bez zdroje elektrické energie. Skvěle se hodí pro zavlažování zahrady, vyčerpání rybníčku, studní, cisteren, potoků, bazénů atd… V nabídce dále naleznete výkonná elektrická kalová čerpadla. Tato zařízení jsou vybavena praktickým plovákovým spínačem pro automatický provoz.


Z kanystru do nádrže sekačky. Lze s nimi čerpat kapaliny s obsahem pevných částic až do 15mm (Pro ponorná kalová čerpadla až 35mm).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.