úterý 2. dubna 2019

Potravinářské čerpadlo

Každé čerpadlo určené k přečerpávání potravin má certifikat EU pro použití pro tento účel, který obdržíte i při samotné dodávce zboží. IBO SBAW 1-speciální potravinářské čerpadlo. Odstředivá čerpadla řady SBAW jsou určena k přepravě zahuštěných i nezahuštěných kapalin o obsahu sušiny do a potravinových prostředků do teploty 75°C. V důsledku tohoto uspořádání pak otáčení oběžného kola a poloha bočního kanálu vytvoří uvnitř sacího tělesa podtlak v sacím hrdle.


Nabídka speciálních čerpadel určených pro potrav.

Potravinářská čerpadla. Obousměrné čerpadlo na mléko, pivo, víno, vodu a další potravinářské kapaliny Celonerezové čerpadlo 230V. Vřetenové horizontální potravinářské čerpadlo FLUX F 5TR s ložiskovou přírubou, pohon 4V, pneu. Neohodnoceno K přepravě zahuštěných i nezahuštěných kapalin o obsahu sušiny do a potravinových prostředků do teploty 75°C. Hygienický atest PSH pro schválené p. ROBINA je určeno pro přečerpávání tekutin bez mechanických příměsí (vody, vína, olejů, moštů atd.).


Chod čerpadla lze měnit podle směru otáček vrtačky. Připojení na vrtačku doporučujeme přes pružnou spojku.

Velmi oblíbené čerpadlo pro. Variantu s by-passem zvolte v konfiguraci produktu. V, 4V nebo pneumatický. Je použit olej pro potravinářské účely, typ Marcol 82.


Plnící a zároveň i vypouštěcí šroub oleje je v horní části příruby. Hmotnost čerpadla je. Odstředivé čerpadlo EEM je potravinářské samonasávací odstředivé čerpadlo vhodné k čerpání čisté kapaliny bez pevných příměsí.


Při platbě předem zašlu na určenou adresu. V současné době při šíření viru COVID_stále dodáváme námi nabízené produkty. Pro přepravu zboží využíváme Zásilkovnu, Českou poštu, DP Toptrans. Uložené, nevyužité oběhové čerpadlo GRUNDFOS. Výkon čerpadla je odvislý od.


NOVÉ čerpadlo na naftu, vodu, olej apd. Pumpa se používá k čerpání kapalin např. Není určené pro tekutiny jako je benzin, nebo kyselina - Čerpadlo je ponorné -Použití: nákladní automobily, traktory, lodě, elektrocentrál.


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma.

Parní sterilizátor Chirana AUT 3. Sušárny, Extrudéry, Čerpadlo potravinářské , Čerpací Stanice. SIGMA PUMPY HRANICE, s. BS odstředivá potravinářské čerpadla, celonerezové, s motory ABB série BS s uzavřeným oběžným kolem. Taťka jej používal na bazén. Po dohodě mohu dovést i do Ostravy.


AL - TL potravinářské čerpadlo. V provedení motoru 2V. V Olomouci se konalo celostátní kolo prestižní soutěže Středoškolské odborné činnosti. I - potravinářské čerpadlo. Vyberte si z mnoha typů zahradních čerpadel – od ponorných, povrchových až po ruční pumpy.


Nabízíme čerpadla značek Sigma, Grundfos, Sea-land a mnoho dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.