čtvrtek 21. února 2019

Umyvadlo 60 cm

Proto v každé designové řadě Jika najdete umyvadla různych rozměrů a typů, ktera vyhoví prostorovým možnostem vaší koupelny. Traffic klozet závěsný, s hlubokým splachováním, l. Může se kombinovat se sifonem, keramickým krytem na sifon, sloupem nebo originálním nábytkem. Na keramické umyvadla Deep by JIKA.


Je vyrobeno z vysoce kvalitní sanitární keramiky.

Povrch umyvadla je odolný vůči poškrábání a snadno se čistí. Specifikace produktu: Rozměr: 600x390x1mm Hloubka umyvadlové mísy: 1mm. Balení bez sifonu a baterie.


Montážní sadu je nutné dokoupit. Skladem více než ks. Uživatelská hodnocení Přidat vlastní recenzi. Jsme zde pro Vás Po-Pá 8-15.

Prodejny, velkoobchod: Kontakty. Pilně pracujeme na tom, abychom vše vyřídili k vaší spokojenosti. Skříňky pod umyvadla cm. Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce cm. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla, k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť.


Tu sa nachádzate: Heureka. Vyhľadávanie umyvadlo cm. Nájdené kategórie (6) Umývadl á, Kúpeľňový nábytok, Kuchynské drezy, Držadlá k vane, Ohrievače vody, Vodovodné batérie. Cena (€) Od: Do: Zoradiť podľa. Koupelnový nábytek) Hodnocení produktu:.


Dokonale pasuje do moderní koupelny, kde doplňuje estetiku koupelny a dodává pocit luxusu. THALIE nábytkové umyvadlo 60xcm. JIKA CUBITO umyvadlo 600x450mm s otvorem, bílá TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 6mm Hloubka: 4mm Výška: 1mm Barva: bílá - s otvorem pro baterii uprostřed Čistě geometrické tvary vycházejí z nejmodernějších trendů v zařizování koupelen. Umyvadlo z litého mramoru GOYA cm.


Na první pohled překvapí svou jednoduchostí.

K umyvadlům série Cubito můžeme doporučit hranatý sifon a rohové ventily. Možnosť montáže s ozdobným sifónom, s polostĺpom alebo so skrinkou z radu MOCCA, DAHLIA, BAMAKO, MESTA. Bez batérie a polostĺpov. Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. Kombinovatelné s polosloupem.


DOSTUPNOST: - týdnů Informace o dopravě. Obrázek: Detail umyvadla CFP RETRO s rozměry. Se službami e-shopu jsem spokojena, kvalita zboží odpovídá ceně. Bohužel TOP trans rozhodně nedělá e-shopu dobrou vizitku. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Levná koupelnová skříňka pod umyvadlo bez umyvadla. Nízká koupelnová skříňka s policemi a zásuvkou. Možnost montáže na desku nebo se skříňkou řady STILLO. Neobyčejně funkční, s dlouhou životností - pro dokompletování nábytkových umyvadel.


Objemné skříňky a zásuvky poskytují dodatečný úložný prostor v koupelně. Například do skříňky o šíři. Zvláštní výhodou tohoto druhu nábytku je skutečnost, že zabírá málo místa, protože používá místo, které bylo vytvořeno těsně pod umyvadlem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.