středa 13. února 2019

Naviják na hadici nástěnný

Naviják na hadici nástěnný

Box se montuje na zeď a je otočný o 180°. Tento nástěnný buben na hadici vám pomůže, kdekoli ji budete p. Popis: Prodám nevyužívaný naviják zahradní hadice. Vše v dobrém stavu a funkční. Naviják na zahradní hadici.


U nás si můžete vybrat praktický hadicový naviják nebo vozík na hadici od špičkové britské firmy Hozelock a zavlažovat svůj trávník i záhony se vším pohodím. Už žádné nervy při namotávání nebo rozplétání zasukované zahradní hadice. Vše na bazény koupíte v e-shopu Bazenonline. Nástěnný naviják na solární plachtu - m pravý.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Automatický naviják na hadici , pro připevnění na stěnu, otočný o 180°. V případě montáže na zeď lze box otáčet o 180°, při montáži na zem je otočný o 360°. Integrované držadlo pro pohodlné. Hadice je odolná vůči tlaku a udržuje si.


Naviják na hadici nástěnný

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Inzerát byl odebran z oblíbených. Ideální naviják na zahradní hadici do dílny i garáže, šetří místo i čas při skladování hadice.


Navíjení hadice zajišťuje pružina. S nově vyvinutým pružinovým systémem. Nastenny navijak na zahradni hadici. Gardena Classic - sada.


Naviják na hadici nástěnný

Tentp nástěnný buben na hadici vám pomůže, kdekoli ji budete potřebovat. Slouží k chráněnému uložení hadice na stěnu, ale lze ji také sejmout a přen. Pevný držák na hadici s otvory pro zavlažovací pistol. Držák na hadici vás zbaví starostí s neustále rozloženou hadici na zemi a jejím namotáváním. Praktický box se montuje na zeď a je otočný o 180°.


Box na hadici navíjí hadici za vás. Nový nerozbalený naviják na hadici lze na nástěnném držáku otočit o 1stupňů a po použití umístit na plocho ke zdi. To zabraňuje zauzlení hadice během zavlažování a box lze sundat ze zdi pro úsporné skladování. Bazénový naviják slouží k pohodlné manipulaci se solární plachtou při zakrytí a odkrytí bazénu. Nerez buben i konzole, ocelová výstupní trubka, mosazné koleno.


Samonavíjecí buben s hadicí pro vodu 20m (GV GS200). Můžete jej použít k bezpečnému uložení hadice na zeď, ale může se použít na mobilní přepravu v zahradě. Prohlédněte si široký sortiment vozíků, držáků a boxů na zahradní hadice. GARDENA , nástěnný , na hadici Classic – sada. Díky ergonomické rukojeti ji lze pohodlně přenést.


Hodí se pro malé až střední zahrady. Cívku na hadici lze snadno ovládat klikou s volnoběhem. Hadicové vozíky, držáky na hadice, navijáky hadic - nebaví vás neustálé zamotané zahradní hadice?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.