úterý 19. února 2019

Kachle do koupelny

Nejprodávanější obklady do koupelny máme skladem ve Velkém Poříčí u Náchoda. Rozvážíme zdarma do km. Katalog koupelnových obkladů ‌ S námi se obkládat koupelnu vyplatí. Dodejte své koupelně originální vzhled s novými kachličkami. Nabízíme obklady a dlažby do koupelny s klasickými, retro i moderními vzory a texturou.


Ať už potřebujete levné obklady nebo luxusní obklady do koupelny , podívejte se na nabídku FAVI.

Nabízíme široký výběr obkladů od bílé, retro oranžové, zelené, až po tmavou a černou. Levný obklady do koupelny - velký výběr naleznete online na BauMax. Levné dlažby a obklady do koupelny a do kuchyně - velký výběr naleznete online na BauMax. V eshopu je keramická dlažba Rako.


Také nabízíme obklady Rako do kuchyně, koupelnové a kuchyňské obklady, dlaždice, kachličky a obklady do koupelny. Z rozsáhlé nabídky si určitě vyberete! V nabídce naleznete osvědčené modely baterií, které jsou vhodné do koupelen i kuchyní.


Celý design koupelny pak podtrhnete nábytkem, zrcadly a osvětlením, které vaši koupelnu rozzáří. V naší nabídce naleznete mnoho koupelnových doplňků, které vám umožní vyladit poslední detaily.

Jediný výrobce keramických obkladů a dlažeb v ČR a SR. Tradici české značky RAKO zachovává a rozvíjí více než 1let. Potřebujete kvalitní obklady do Vaší koupelny za rozumnou cenu?


V našem novém e-shopu si určitě vyberete z naší široké nabídky kolekcí. Nejlevnější obklady a dlažby do koupelny. Vybíráte obklady nebo dlažbu do koupelny , interiéru nebo exteriéru? Nevíte jak se v sortimentu orientovat? Ontbrekend: kachle Nová koupelna.


Dlažbu lze v kuchyních, koupelnách, obývacích pokojích použít i jako obklad. Je vhodná i do venkovních prostor na balkony, terasy, lodžie a kryté venkovní kuchyně a též ji lze použít do technických místností. Variabilnost s dalšími povrchy a rozměry stejné série Neutro vytváří nespočet možností designových variací. Místo kachliček zkuste nejen do koupelny netradiční nátěr V prostoru sprchového koutu není dobré experimentovat. Voda je v přímém kontaktu s materiálem po delší dobu a keramický obklad je na místě.


Různé formáty, barevné odstíny, povrchy, mozaiky i dekorace. Obklady nejen do koupelny. Silikon již do koupelny nepatří. Ne že by silikonem přilepená mýdlenka nedržela. Ale co ty černé skvrny po roce používání?


Na to jsou dnes MS polymery.

Lepení, tmelení a opravy v koupeln. S průměrnou velikostí koupelny v ČR je to podobné asi jako s výší průměrného platu – realita je úplně jinde. Prý průměrná velikost české koupelny je necelých metrů čtverečních. A proto my teď poradíme pár super tipů těm z vás, kteří se v koupelně tísní na méně než metrech.


Doplňky do koupelny bez vrtání, dávkovače mýdla, koše na prádlo nebo sprchové závěsy hledejte na FAVI. Stovky produktů z desítek skvělých e-shopů pro ještě útulnější koupelnu. Bambusové i nerezové doplňky do koupelny , šperkovnice i kosmetická zrcátka pro každou domácnost.


Specializujeme se na retro obklady a dlažby, secesní a patchwork vzory, velkoformátové moderní dlažby s cementovým a kamenným designem, dlažby imitující dřevo, mozaiky, venkovní dlažby na terče a kompletní nabídku zařízení a služeb pro koupelny a interiéry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.