čtvrtek 21. února 2019

Franke sid 611 78 černá

Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts. Inspired by Trending Stories. Find Items from Every Automaker. Lowest Prices on Top Items. From Generators to Rugs to Bedding. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Hloubka vany dřezu je 1mm.


Franke sid 611 78 černá

Součástí dřezu je kompletní příslušenství k montáži. Akční nabídka měsíce. Tyto stránky používají k poskytování služeb soubory cookie.


Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny. Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Vhodný pro montáž do skříňky o šířce cm. Lehký, pevný, odolný a flexibilní,materiál pro novou generaci dřezů.


Obsah balení : dřez, otočný síťkový ventil s přepadem, sifon s odbočkou pro myčku, instalační úchytky na uchycení do kuchyňské desky, excentrické ovládání výpusti. Je vyroben ze syntetického materiálu, tzv SMC. Franke Sirius SID 6- Tectonite Černá. Rozměr většího dřezu 350.


Na tento produkt je záruka roky po celé ČR, zajišťujeme i pozáruční servis. Další nabídky obchodů (8). Alternativní produkty.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Historie FRANKE sahá do počátku 20. Ve 30-tých letech vyrobil. Na výrobu byl použit tectonit. Otvory pro baterii je zhotovený a ovládání výpusti nbsp;zhotoveny.


Není třeba nic dokupovat. All for the furniture making. O nás Články Doprava. Obchodní podmínky Reklamace a s. Výrobce: FRANKE celý popis.


Otvor pro baterii zhotovíme na přání. Dřez Blanco Sona S an. TOP Produkt stažen z prodeje. Skladem u dodavatele. Koupit na splátky od 1Kč měsíčně. Porovnat K oblíbeným Sdí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.