čtvrtek 7. února 2019

Fieldmann fzd 4020 e

This device is very helpful to make shavings after cutting the unnecessary branches from peach, apple - and other fruit trees. No need to burning it, no need to chopping small pieces. Záhradné drviče Fieldmann sú nenahraditeľnými pomocníkmi pri efektívnom a ekologickom upratovaní záhrady. E gépek mindennemű, visszamaradt növényi rész feldolgozására alkalmasak. W teljesítményű villanymotor biztosítja.


Fieldmann fzd 4020 e

Nedajte sa nachytat - je to nepodarok! This feature is not available right now. Please try again later. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Adherence to the attached instructions for use is a precondition for the proper use of the machine. The operation manual includes also instructions for operation, maintenance and repairs. The manufacturer does not take any responsibility for accidents or damages resulting from the failure to adhere to this manual. After use, unplug the machine and check it for damage.


Fieldmann fzd 4020 e

Check the screws regularly to see that they are properly tightened. Hodnotenie produktu: priemer z hodnoten í. Odporúčania od zákazníkov. Statistika hodnocení produktu. Hodnocení produktu: průměr z hodnocen í. Doporučení od zákazníků. Kvalitné nože vám zaručia rýchle drvenie materiálu, či sa jedná o mäkké materiály alebo tvrdé drevo.


Drvič vzniknuté piliny ukladá do zberného koša s objemom litrov. Objem zbernej nádoby: l. Spôsob drvenia: NOŽE. Ochrana proti preťaženiu. Kolieska pre ľahkú manipuláciu.


Fieldmann fzd 4020 e

Kvalitní nože vám zaručí rychlé drcení materiálu, ať se jedná o měkké materiály nebo tvrdé dřevo. Drtič vzniklé piliny ukládá do sběrného koše o objemu litrů. Veľmi rýchlo a bez akéhokoľvek problému vám pomôže vytvoriť z nečistôt na záhradke palivo alebo podklad pre kompost. To znamená, že sa svoju cenu ponúka výkon, s ktorým je spokojných množstvo užívateľov. Elektrický drtič s motorem o výkonu kW.


Sběrný box o objemu l. Kč Cena je uvedena včetně RP a DPH. Obsahuje plastovou nádobu na drť o objemu litrů. Nedílnou součástí je plastová nádoba, díky které je manipulace s drtí výrazně snadnější.


Velice rychle a bez jakéhokoliv problému vám pomůže vytvořit z nečistot na zahrádce palivo či podklad pro kompost. Legfeljebb 4 cm átmérőjű gallyak aprítására alkalmas, az apríték egyből a géphez tartozó műanyag edénybe kerül. V porovnaní cien u tohto produktu už nie je zaradený žiadny obchod. Systém rotujúcich rezných nožov a funkcia samovťahovania vetiev.


Ideálny pomocník na záhradu, kde sú ovocné stromy, alebo kríky. Súčasťou dodávky je tiež plunžer pre bezpečný posun zvyškov. Tento model umožňuje drtit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.