středa 13. února 2019

Fieldmann fzd 2001 e

Fieldmann two-blade shredder with a 4W electric motor. It is equipped with a metal container with a capacity of l, which is large enough to collect ash even from a larger fireplace or wood stove and even from a heating boiler. Könnyű és egyszerű használatot kínáló, friss, érdekes formatervű gépek kínálatával büszkélkedhet. Jistě se z něj stane nepostradatelný pomocník při úklidu vaší zahrady.


Fieldmann fzd 2001 e

Nedajte sa nachytat - je to nepodarok! This feature is not available right now. Please try again later. Tyto komponenty pocházejí od kanadské společnosti Oregon, jejíž výrobky.


Funkce samovtahování po vložení k nožům zajistí automatické podávání. Funkcie samovťahovanie po vložení k nožom zaistí automatické podávanie. Way more information than you ever wanted on how to fell a tree!


Hodnotenie produktu: priemer z hodnoten í. Odporúčania od zákazníkov. Rīga: 7€ Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem OCTA KASKO Ātrie kredīti. Systém drcení řeznými noži. Ideální pomocník na zahradu, kde jsou ovocné stromy, nebo keře.


S pomocí frézovacího válce a funkce samovtahování vám zaručí rychlé drcení materiálu, ať se jedná o měkké materiály nebo tvrdé dřevo. Aku vrtačky a šroubováky. The head is equipped with two strings with a total length of m. Zobrazit popis produktu Skrýt popis produktu. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


A működését egy 5W teljesítményű motor biztosítja. Starať o záhradu podľa vzoru prírody, to znamená predovšetkým vracať hodnotné živiny z organických odpadov späť do biologického kolobehu. Tekintse meg a nagy képet. Jelenleg nem rendelhető.


A tényleges szállítási költség, rendelés leadását követően, munkatársunk jelentkezésével kerül pontosításra! Ozubený válec, který tento model využívá k drcení, drtí… Rychlý náhled. Podobné produkty Detail. These machines can be used for processing all garden waste of vegetable origin.


Podrobný popis a charakteristi. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Električni drobilnik s prostornino zbiralnega koša litrov.


Moč motorja drobilnika je k W. Ez a modell akár mm vastag ágak vágását is lehetővé teszi. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Poloautomatický posun struny: ÁNO. Priemer struny: mm.


Fieldmann fzd 2001 e

Náhradné struny v balení: NIE. Nastaviteľná rukoväť: ÁNO. Obojručné rukoväť: ÁNO. Teleskopická rukoväť: ÁNO. Kétkéses kialakítása miatt igen hatékonyan segíti kerti munkájában, acélváza pedig tartóssá és masszívvá teszi, így sokáig fog önnél szolgálatot teljesíteni.


Az aprítékot azonnal gyűjtőzsákjába továbbítja, hogy önnek ne kelljen a hulladékkal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.