čtvrtek 17. ledna 2019

Rákosová zástěna

Rákosová zástěna

Ratanová zástěna výška 90cm, délka 5m. Rohož rákosová výška dle výběru x role m. Stínící pás Thermopil Classic 19cm x 26m. Plastové rohože, plastové zástěny, rákos, bambusové rohože. Vzhledem k současné situaci někteří naši dodavatelé pracují se sníženou kapacitou, a proto mohou být naše dodací lhůty delší než obvykle.


Rákosová zástěna

Rákosová zástěna na plot. UMĚLÝ BAMBUS - okrová, role výška 5m x šířka 3m, 5m2. Kč Venkovní zástěna výška 8m délka 6m HT180-černá Hometrade Skladem. Detail produktu Do obchodu. Balkónová zástěna je rychlou a levnou variantou pro udržení soukromí nejen na balkóně.


Balkónové zástěny jsou odolné proti UV záření, nečistotě a vybírat můžete z mnoha rozměrů a barev. Balkónovou zástěnou ochráníte balkón před pohledy zvědavců a můžete si v příjemném stínu dlouhé hodiny užívat času jen pro sebe. Plotové rohože z bambusu, proutí a rákosu pro více soukromí na Vaší zahradě nebo balkonu.


Navíc zahradní zástěny za trvale nejnižší ceny. Ve videu se dozvíte k čemu tkaniny slouží, co udává. Budete potřebovat hromadu stébel okrasné trávy nebo třeba rákosu. K tomu například vázací drátky nebo jiné pevné pojidlo, třeba motouzy. Postup práce … je velice jednoduchý.


Odolná vůči větru, slunci a vlhku. Naviac ploty za trvale najnižšie ceny. Bambusové rolety pro útulné bydlení ! Bamboo Rohož bambusová, za postel, na zeď, přírodní, 1x 2cm.


Zástěna je vhodná zejména do interiérů nebo pro zastínění v altánech a pergolách. Je ideální pro vytvoření soukromí na balkóně nebo terase. Umístit ji můžete také na plot v zahradách a užít si tak chviličku soukromí. Zástěnu prodáváme pouze po celých rolích.


Vysoce kvalitní rákosová roleta poskytuje zastínění nejen do interiéru, ale i na terasy. Kč 32Kč včetně DPH. Cena dopravy 2Kč s DPH. Osobně na Mělníku - pošleme SMS, až bude připraveno k vyzvednutí.


Rákosová zástěna

Odesíláme 1-pracovní dny. Boční stěny (jih a západ) stačilo zakrýt jednou vstvou. Zástěna na balkon je ideální k vytvoření úplného soukromí na balkoně, terase nebo zahradě. Zástěna v elegantním designu umělého ratanu je odolná povětrnostní. Komunikace a osobitý přístup.


Jsme realizátoři zahra dokážeme poradi. Při hledání slov rákosová zástěna za postel nebyly nalezeny žádné produkty. Tato rákosová rohož se hodí nejen k zastínění balkonu, terasy, ale také k dekorativním účelům či zneprůhlednění pletivového plotu.


Rákosová zástěna

Přírodní rohož z neloupaného rákosu je vhodná jako dekorace na zahradu (ploty apod.) i do interiéru, jako zástěna pro oddělení zahradních zákoutí a tvorbu soukromí či k zastínění teras a balkónů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.