pátek 18. ledna 2019

Pneumatické hadice

My je s hrdostí prodáváme pod svou vlastní značkou. Hadice slouží nejčastěji k rozvodům tlakového vzduchu. Aby obstály v náročných průmyslových provozech, jsou vyrobené z patentované ko-polyuretanové směsi nové generace. SMC je globálním lídrem trhu v oblasti průmyslové automatizace s pneumatickými a elektrickými systémy. Pneumatické hadice polyuretanové hadice pro rozvod vzduchu, spirálové hadice.


Samozřejmostí pro RS Components je dokonalý servis a rychlé dodání. Spokojenost zákazníků je pro nás velmi. Vzduchové hadice sa využívajú na dopravu vzduchu medzi kompresorom a pneumatickým náradím. Nabízíme vzduchové hadice různých délek a průměrů, všechny však vysoké kvality.


Aby pneumatické nářadí správně fungovalo, vyžaduje speciální příslušenství. Jedná se především o kompresor, spojku pro upevnění, vzduchové hadice , nástavce a čepele. Jeho výhodami sú vyššia bezpečnosť a nižšie prevádzkové náklady.


V našej ponuke nájdete pneumatické brúsky, kliešte a nožnice, leštičky, nitovacie pištole, račne, pneumatické uťahováky a iné. Vysokotlaké hydraulické hadice na míru s různými typy koncovek (závit metrický, BSP, ORFS-UNF, JIC-UNF, kon­cov­ky přírubové a spousta dalších). Kromě pneumatických hadic pro automobilový průmysl vyrábíme také speciální pneumatické hadice pro oblast strojírenství.


Jsou tedy spolu s rychlospojkami a redukcemi důležitým příslušenstvím pneumatického nářadí. V naší prodejně Vám vyrobíme hydraulické hadice s koncovkami dle Vašeho vzoru či Vašich představ a „na počkání“. Barevné rozčlenění Vám pomůže při orientaci na našich. Teflonové hadice s opletem pro chlazení forem i vhodné i pro potravinářský průmysl.


Nabízíme hydraulické a pneumatické prvky: vysokotlaké hadice , trubková šroubení a přesné trubky ocel a nerez, kotvení trubek, vysokotlaké příruby AVIT, Rastelli, Hypress,Parker,Legris, rychlospojky DNP, manometry, čerpadla, hydromotory, rozvaděče, hydraulický olej,filtry a filtrační. Při dopravě stlačeného vzduchu můžete z našeho sortimentu použít hadice pryžové i PVC, PA nebo PU trubičky a další výrobky. K hadicím dodáváme kompletní sortiment příslušenství, jako jsou spojky, rychlospojky i spony.


Můžete využít naši funkci pokročilého filtrování a najít si výrobek podle vlastního požadavku nebo si nechte poradit od nás. Mezi hlavní zástupce patří pneumatické válce, pneumatické ventily, pneumatické nástrčné šroubení , pneumatické hadičky, vzduchové motory a nezbytné jednotky pro úpravu stlačeného vzduchu. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. V našem e-shopu zakoupíte hadice od průměru mm až po průměr mm.


Pneumatické hadice

Hadice Společnost Parker nabízí nejširší portfólio produktu pro hydraulické a průmyslové hadice na trhu. Tlakové hadice - nakupujte u specilialistů na vybavení pro dům a zahradu. Vážení zákazníci, v těchto dnech může docházet k opožděné expedici zásilek z důvodu výrazného navýšení počtu objednávek a přetížení kapacit dopravců.


Hadice na vodu, vzduch, olej a ostatní průmyslová média běžně používané v oblastech řemeslnictví pro rozličné aplikace. UVEDENÁ CENA JE VŽDY ZA METR HADICE. Pokud Vám žádná z nabízených hadic nevyhovuje po. Ponúkame hydraulické a pneumatické hadice.


Pneumatické hadice

Podľa Vaších požiadaviek. Vzhľadom na neustály vývoj spoločnosti. Rádi vám poradíme: tel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.