středa 9. ledna 2019

Plastové šroubení

Tyto tvarovky jsou určené pro spojováním lepením. Plastové tvarovky z materiálu PVC-U, které se používají pro spojení jednotlivých trubek. Na plastové výrobky systému trubek,tvarovek,armatur a doplňkových prvků z materiálu PPR (PPC,PP typ 3) uvedených v tomto katalogu,byla provedena zkouška svařitelnosti. Na základě této zkoušky bylo vydáno prohlášení shody o vzájemné svařitelnosti s obdobnými prvky jiných výrobců za těchto podmínek: -jedná se o materiály zaručeně svařitelné,t. Produktů na stránce: 1 24.


Konekt-HK - Plastové spojky na hadice, kolínka, rozbočky T, rozebíratelné spojky. Vyrábíme a vyvíjíme plastové systémy pro rozvod pitné vody, podlahové vytápění, prvky pro výstavbu okruhů tepelných čerpadel a infrastrukturních rozvodů vody. K průmyslovým hadicím dodáváme veškeré standardní šroubení , které je běžně používáno v ČR. Vybrat si můžete hadicové koncovky a šroubení v provedení plast, mosaz, litina, nerez i další materiály. Naši nabídku hadicových koncovek doplňujeme podle požadavků našich zákazníků.


Atypické koncovky a díly neuvedené v našem katalogu dodáváme také projektově. Spojovací matriál slouží k jednoduchému spojení hadic a příslušenství pro stlačený vzduch. Jako spojovací materiál můžeme použít spojky, rychlospojky či šroubení v nástrčném systému nebo s převlečnou maticí.


Plastové šroubení

Sběr dešťové vody pro účely zalévání zahrad. Plastové designové nádrže na vodu slouží také jako dokorativní prvek na zahradě. Další nejprodávanější Skrýt. Ochranné plastové záslepky a krytky pro všechny případy. Vyrábíme a dodáváme maskovací, hřídelové či protiprachové plastové krytky.


Dále nabízíme také plastové záslepky na hydraulické hadice, koncovky a šroubení. PE spojky plastové DONSEN Svěrné PE spojky Svěrné spojky a navrtávky jsou konstruovány pro spojování trubek s vnějším průměrem – 1mm. Jsou plně kompatibilní se všemi trubkami PEL PEH PE4 PEa PE100. Plastové rychlospojky Přímé šroubení s válcovým závitem (s O-kroužkem) Údaje pro objednávku Hadice ∅ DA A-Gr.


Sang-A z niklované mosazi, přípojky na hadice, redukce a další zboží naleznete v nabídce našeho e-shopu. Veškeré zboží máme skladem a zaručujeme tak jeho rychlé dodání. Plastové šroubení úhlové M5x 4mm PL4-M, teflon Plastové šroubení úhlové M5x 4mm PL4-M, teflon. Kč 4Kč s DPH Na dotaz. Svěrné šroubení pro připojení plastových trubek 17xmm - k rozdělovači, RTL, H-kus.


PVC instalační materiál pro jezírka a bazény. Všechny tvarovky jsou spojovatelné lepením - lepidlo a čistič (pokud nemají závit). Pomocí šroubení lze vytvoři kdykoliv a snadno rozebiratelný spoj. Plastové PVC koleno 45° na potrubí o průměru 50mm s vnějším závitem.


Spojení závitem vnějším x lepením vnitřním. Koleno PVC úhel 90° - int. Kompletní nabídka šroubení Sang-A, jejich příslušenství a dalších produktů.


Snadná montáž díky vnitřnímu šestihranu. Všechna nástrčná šroubení jsou po montáži volně polohovatelná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.