pondělí 21. ledna 2019

Plastové spojky

Plastové spojky

Proto Vás prosíme o strpení, vyřízení Vašich objednávek může trvat až prac dnů. V kombinaci s hadicovými sponami na upevnění slouží k propojení dvou nebo více hadic. Je určená pre hliníkový stavebnicový systém s jaklom rozmeru 20x20x5mm, môžeme vytvárať pevné spoje bez zvárania. Plastová spojka na hliníkový profil. T- spojky plastové nástrčné a šroubení v modrém plastovém provedení pro plastové hadice se stlačeným vzduchem, vynikají jednoduchou a spolehlivou montáží.


Plastové spojky

U nás můžete zakoupit hadicová kolena, přímé spojky , spojky redukované, spojky s vnitřním závitem i spojky s vnějším závitem. Distribuujeme různorodé T-kusy (T-kus redukovaný, T-kus s vnitřním závitem, T-kus s vnějším závitem), hadicové záslepky, hadicové spony, hydranty, hadicové ventily, plastové hadicové koncovky, vývodové hlavice a rozmanité hadicové trny. Polypropylenové svěrné spojky jsou určeny pro rychlé a bezpečné spojování polyetylenových trubek bez použití jakéhokoli nářadí (rozvody pitné i užitkové vody).


Zaručují dokonale těsné spojení a dlouhou životnost při nízkých pořizovacích nákladech. Hadicové spojky a redukcie Počet produktov na. Elektrické rohože Revízne šachty Studniarske šachty Vodomerné šachty Prečerpávacie kanalizačné šachty Žumpy a plastové nádoby Kanalizačné priebežné spätné klapky Expanzné nádoby Z�.


Plastové spojky

PVC ROZEBÍRATELNÉ SPOJE. Membránové ventily Odvzdušňovací ventily. Vícecestné spojky pro čtvercové a kruhové profily, spojky profilů. Zátky, krytky, spojky jeklů a trubek. Podobné fráze na Nejrychlejsi.


Jednoduchá montáž, spoľahlivé spoje, vhodné na závlahy i do domu. Spojky a přípojky koupit o objednat u OBI. Hladké hliníkové plechy standard. Protiskluzové (slzičkové) plechy. Hliníkové plechy, přířezy, výpalky - na objednávku.


Menu Hlavní navigační menu. Přejít k hlavnímu obsahu webu. Vyberte si výrobek přesně dle parametrů. Výrobce: Plassim (17) Zobrazit vyhovující výrobky. Produktů na stránce: 1. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana.


Tato kategorie obsahuje ucelený sortiment průmyslových, vzduchotechnických i hydraulických hadic. Najdete zde také kompletní hadicové příslušenství v podobě spon, spojek, šroubení, navijáků, koncovek i hadicových chrániček. Original GARDENA System. Lepší než kedykoľvek inokedy. Teraz so zárukou rokov.


Podívejte se na naši nabídku plastových spojek. Vyráběné z černého polyamidu PA-6. Jsou vyztužené kovovým. Tu sa nachádzate: Heureka.


O nás Ako nakupovať Obchodné podmienky Fotogaléria Vizualizácie Realizácie Vyrábame pre klienta Kontakty. U skladového zboží expedice do hod! Výdej na 20ti pobočkách po celé ČR. Tvarovky pro mechanické spojování potrubí HD-PE. Svěrné spojky UNIDELTA pro připojení objektů na vodovodní řady, průmyslové rozvody studené pitné a užitkové vody, závlahové systémy nebo provizorní stavební rozvody.


K průmyslovým hadicím dodáváme veškeré standardní šroubení, které je běžně používáno v ČR. Vybrat si můžete hadicové koncovky a šroubení v provedení plast, mosaz, litina, nerez i další materiály. Naši nabídku hadicových koncovek doplňujeme podle požadavků našich zákazníků.


Atypické koncovky a díly neuvedené v našem katalogu dodáváme také projektově.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.