pondělí 14. ledna 2019

Jímka samonosná

Přečerpávací stanice ACS-2. Je možné přikoupit další příslušenství jako zátěžové poklopy. Diky instalaci jímky pod zemí si. Nedoporučujeme usazovat samonosnou jímku (samonosnou žumpu) do míst, kde se vyskytují spodní vody nebo jíl.


Do těchto míst je nutné použít dvouplášťovou jímku proti spodní vodě nebo jímku k. Zdokonalená samonosná konstrukce, je staticky doložená a obsahuje tři druhy vyztužení (liší se podle velikosti jímky): Vnější trojúhelníkové výztuhy, pro pevnos. JÍMKA samonosná – kruhová m³. Vyznačuje se dlouhou životností a bezúdržbovým provozem. Plastové jímky na dešťovou vodu z kvalitních materiálů od firmy ITMS PLAST za výhodné ceny!


Vyberte si plastovou jímku na užitkovou vodu ještě dnes! Víko plastové samonosné jímky je pochozí, tloušťka víka je 8mm. Plastovou jímku je možné předělat na nádrž na vodu. Předvrtaný vtok 1mm a přepad 1mm nástavec 4mm v ceně! Všechny naše jímky jsou vyrobené metodou – rotační tváření plastů, jímky jsou z. Po usazení jímky na betonovou desku se připojí kanalizační potrubí.


Nádrž je navržena jako samonosná konstrukce. Vyrobena ze 1 Polypropylenu s certifikací. Plastová jímka o objemu 2mbez nutnosti obetonování. Jsme výrobci plastových jímek, žump, septiků, vodoměrných šachet, pískových filtrů apod.


Nejnižší ceny s dopravou Zdarma po celé ČR a SR. Slouží k akumulaci odpadních vo jež vznikají v domácnosti, veřejné budově, anebo souboru firemních objektů či jinde. Termín samonosná poukazuje na fakt, že v zemi vydrží bez problémů, aniž by musela mít nějakou oporu ze stran. Kde se samonosné jímky používají a jaký je princip jejich.


Jímka samonosná

Je opatřena přítokem, revizním kruhovým komínem s uzamykatelným poklopem, vzpěrami, žebry a vyztužovacími pásy. Usazuje se na betonovou desku a obsypává zeminou. Mezi samonosné nádrže patří například plastový septik kruhový samonosný, septik hranatý samonosný nebo samonosná kruhová a hranatá jímka. Jedná se o nejrychlejší a nejjednodušší způsob instalace.


Samonosná kruhová nádrž na dešťovou vodu 6m3. Jímka se usadí na vytvrdlou, cca. Je potřeba pro bezproblémovou kolaudaci domu, v místech kde není možné se připojit na veřejnou kanalizaci.


Jímka samonosná

Je vyhovující do míst bez výskytu spodních vod a jílovité půdy. Tato 1 vodotěsná nádrž na dešťovou vodu. Osazuje se do míst, kde se vyskytuje klasické podloží s lehkou sypkou zeminou obsahující kameny a kamínky bez výskytu spodní vody anebo těžké jílovité zeminy. Na základové desce se poté jímka stabilizuje pouhým obsypáním zeminy. Vše je dáno i přítomností ocelové výztuže podílející se na maximální pevnosti celého kompletu.


Součástí betonové jímky je také specifický nátěr z asfaltu, který umí prodloužit životnost této hermeticky uzavřené nádoby na odpadní vodu. Doporučeno instalovat do míst, kde se vyskytuje klasické po. Díky tomu odpadá postupné obetonování, díky čemuž je možné ji prakticky ihned používat. Průměr 300cm, výška 200cm.


Jímka samonosná

Maximální zásyp na jímku je povolen 30cm zeminy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.