úterý 8. ledna 2019

Granitový dřez čištění

Základem je časté a pravidelné čištění dřezu, které je vhodnější než jednorázová snaha drhnutím vše dohnat. Skvrny objevující se na dřezu, jsou vrstvou vodního kamene nebo podobného minerálu, který se běžně objevuje v oblastech s tvrdou vodou. To je častou otázkou zákazníků, kteří se rozhodnou pro tento moderní druh dřezu.


Granitový dřez čištění

Pokud si chcete udržet váš dřez jako nový po desetiletí, víme jak na to. Přečtěte si naše tipy a ušetříte si práci i peníze! Unsubscribe from VerunKy? Spousta lidí je přesvědčena o tom, že koupí granitového dřezu se zbaví čištění dřezu.


Omyl dámy a pánové… granitový dřez vyžaduje mnohem pečlivější a častější údržbu než nerezový dřez. Dřez vyrobený z granitu je homogenní v celém svém objemu, jeho tvrdost je na všech místech stejná. Pokud se rozhodnete pro granitový dřez , je potřeba počítat s jeho větší hmotností. Tenké nerezové dřezy vydávají při používání spoustu nepříjemného.


Pokud máte doma moderní granitový dřez , máte doma o něco odolnějšího pomocníka. Vydrží téměř všechno. I zde je ale alfou a omegou úspěchu pravidelné a časté čištění. Ke každému čištění se musí přistupovat jemně a šetrně.


Zapomeňte proto na drátěnky a silné čistící přípravky. Naučte se ji vzít do ruky. Jak granitový dřez čistit.


Každá hospodyně vám potvrdí, že v kuchyni platí dvojnásob raději často a méně, než jednou za rok a drasticky. U dřezu prostě neplatí generální úklid na Vánoce, ale opakovaná péče. Když budete dřez pravidelně čistit, nejlépe po každém větším mytí nádobí, bude jeho údržba velmi snadná. Vyrobený v Polsku ze směsí granitu a nejkvalitnějších přírodních pryskyřic, zaujme svou jednoduchostí designu a optimální funkčnosti. Péče o granitový dřez.


Výhodou je právě snadná údržba, se kterou výrobci počítali už při výrobě. Postačí vám houba a běžný čisticí přípravek do kuchyně. Také máte doma granitový dřez a nevíte, jak se o něj správně starat? Udělali jsme za vás malý průzkum, jak si s péči o granitový dřez poradí jeho vlastníci.


Tento typ kuchyňského dřezu je vyroben z kompozitních materiálů obsahujících drcenou žulu, přírodní křemičité. Základem údržby granitového dřezu je jeho časté a pravidelné čištění. K čištění granitového dřezu vám postačí jemná houbička. A to nejlépe po každém použití. Internetový obchod Dřez.


Máte granitový dřez a nevíte, jak se o něj starat? Granit je umělý kámen. Nebo zvažujete jeho koupi a zajímá vás, jak je náročný na údržbu? Proč by měl být lepší než např. Je také vhodné jej používat s myčkou nádobí.


Při výrobě našich dřezů používáme granit, což je činí odolnými vůči mechanickému poškození a škrábancům. Základem je pravidelná údržba běžnými čisticími prostředky. Pravidla čištění granitových dřezů.


Dřez čistěte nejlépe po každém větším mytí nádobí měkkými hadříky, případně měkkou stranou houbičky na nádobí s několika kapkami prostředku na nádobí. Po očištění od nečistot dřez opláchnete teplou. Rozsáhlá komora a velký odkapávač poskytují maximální komfort a funkčnost, zatímco se vleze dokonce do úzké skříňky o šířce od centimetrů. Spojení funkčnosti a estetického dojmu přináší právě granitový dřez. Jaké jsou tedy jeho hlavní výhody: Jedinečná odolnost vůči vysokým teplotám, snáší teplotu až 250°C.


Snadná údržba a čištění. Atraktivní moderní vzhled. Antibakteriální úprava, zajistí dřezu dokonalou čistotu bez bakterií a zápachu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.