pondělí 14. ledna 2019

Enbra vodoměry

Enbra vodoměry

Bytové vodoměry Enbra vykazují dlouhodobou životnost,. Domovní a průmyslové vodoměry Enbra jsou modulární,. Provádíme ověřování a opravy bytových, domovních a průmyslových vodoměrů a měřičů tepla.


Od svých počátků až do dnešní doby se společnost profiluje získáváním zkušeností v různých oblastech hospodárného nakládání s teplem, vodou a. Vykonávame overovanie a opravy bytových, domových a priemyselných vodomerov a meračov tepla. Hoci spotreba vody skôr klesá, jej cena neustále rastie. Priemerná spotreba vody klesla za posledných rokov zo 1na litrov na obyvateľa a deň, priemerná cena sa naopak zvýšila na 17násobok a podľa odhadov budú ceny v priebehu 5–rokov zodpovedať cenám napr.


Společnost Enbra jako první v Česku zavádí pro své zaměstnance digitální prohlášení o bezinfekčnosti. Firma Enbra dodává na trh mechanické vodoměry několika typů. Nejpoužívanějším typem v bytové zástavbě je Enbra Ultra.


Enbra vodoměry

Z tohoto důvodu je v zástavbě s přípravou pro vodoměry o délce mm téměř jediným výrobkem na trhu. Základní sestavy lze rozšiřovat o další panely. Výberom typu partnera a hľadaného produktu ľahko nájdete našich servisných a obchodných partnerov vo Vašej blízkosti. Na obrazovke s detailnými informáciami o našich partneroch nájdete odkaz na kontaktný formulár, pom. Nabízíme bytové a domovní vodoměry a měřiče tepla.


Zajišťujeme prodej náhradních dílů na dobírku. Dosavadní vodoměry Enbra EV byly do jisté míry ovlivnitelné silným magnetem. Klapka těžko bude natáčet litry na vodoměru bez odběru. I zboží z druhé ruky může dobře sloužit. Nakupte levně Vodoměr bytový Enbra EV studená voda se zá.


Umožňují zařazení do systému dálkových odečtů pomocí impulsních vysílačů. Vodoměry s typovým označením WARF, WALF, Wesan WP-MF WS-MF WPV-MFD a pro horkou vodu. Zlatou medaili z Aqua-thermu získaly Enbra , Audry a Master Ther26. Dotace na vytápění a ohřev vody pro obce: 23.


ENBRA - komfort ve vytápění: 02. Ne všechny vodoměry ale tuto funkci nabízí. Obchodní a zakázkové aktivity společnosti zahrnují mimo jiné také oblast měření spotřeby tepla, indikace. Doba platnosti ověření vodoměru - let SV - 4. Umožňuje realizovat vzdálený přenos měření průtoku vody a jeho následné zpracování navazujícími systémy. Jsme jednička na trhu vodoměrů, jsme v první trojce na trhu měřičů tepla, rozumíme metrologii, umíme vyřešit vytápění i chlazení.


Enbra vodoměry

Obrázok nie je k dispozícii. Dodáme Vám to, co potřebujete, nejlépe, jak umíme. Připravili jsme pro Vás novou generaci vodoměrů Kamstrup Multical s integrovaným teploměrem, modifikované vodoměry Kaden S06x s informací o zapnutí komunikace wireless M-Bus na displeji, kvalitní ultrazvukové kalorimetry Kamstrup Multical 3a teplotní sensory s. Dodáváme indikátory topných nákladů, vodoměry , ohřívače vody, kotle, tepelná čerpadla, klimatizace i rekuperace.


Máme vlastní zkušebnu i projekční oddělení. Najdete nás v obci Popůvky nedaleko Brna. Ultrazvukový HYDRUS, Sharky FS4a indukční F Ha Acquamag.


Voda-topení-plyn Regulace a měření Vodoměry Vodoměry bytov é. To spolu s precizní výrobou zajišťuje mimořádnou přesnost měřidla nejen při ustáleném průtoku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.