úterý 4. prosince 2018

Umývátko

Umývátko

Balení bez sifonu a baterie. Odpadová souprava a umyvadlová baterie nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť. Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ.


Keramické umývátko má rozměry 3x 2mm, výška umývátka je 1mm a rozteč pro uchycení 2mm. LUIGI keramické rohové umývátko 34x34cm, bílá FS161. Skladem, ihned k odběru ks. V neposlední řadě můžeme nabídnou i skleněné umývátko , nebo umývátko z nerezu - to je velice vhodné do veřejných prostor.


S materiálem umývátek souvisí i jejich barva, kromě bílých standardů nabízíme i černé keramikcé umývátko s otvorem pro vodovodní baterii vlevo, nebo vpravo. Style umývátko rohové, s otvorem pro baterii, s přepadem. Odstranit ze seznamu Add to list. Montážní sadu je nutné dokoupit.


Umývátko , umyvadlo, dvojumyvadlo, výlevka? Záleží na rozměrech koupelny. Otočné do malé, na desku do velké. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro. Pavlačové jako zahradní umyvadlo.


Nejsnadněji si vyberete na FAVI. Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné. V nabí nabídce naleznete umývátka různých tvarů i provedení.


Velmi oblíbenou variantou je rohové umývátko , které ještě více šetří prostor. Samozřejmě nabízíme i klasické závěsné umyvadlo na WC. Výrobce: Ideal Standard.


IDEAL STANDARD EUROVIT umývátko 5. Duravit ME by Starck umývátko 45x32cm, s přepadem a otvorem pro baterii, WonderGliss. Skříňka pod umývátko s odkládací plochou vlevo - rozměry: 4x 2x 4mm - barva: dekor světlá pinie - 1x dvířka, levé provedení, Soft Close systém pomalého zavírání. Naleznete u nás jak umývátka rohová, tak kulatá či hranatá. Podle potřeby si můžete zvolit, zda si přejete mít otvor na baterii vlevo, vpravo či uprostřed. Můžeteho instalovat samostatně s designovým sifonem Mio nebo s praktickou jednodvéřovou skříňkou Lyra Plus, která neubírá prostor a pomáhá udržet v koupelně pořádek.


V nabídce můžete nalézt jak umyvadla klasické velikosti i umyvadla neobvykle malá, díky kterým můžete hygienu provádět v malých prostorách, kde je nutné vše umisťovat efektivně nebo když potřebujete provést základní hygienu v místech, kde není koupelna v blízkosti, jako jsou různé pracovní prostory apod. Praktické i stylové vychytávky z naší nabídky. Na první pohled překvapí svou jednoduchostí. Pro ty, kteří nemají místa nazbyt je vhodné umývátko Cubito.


Pro snadnější údržbu doporučujeme umyvadlo objednat se speciálně vyvinutou povrchovou úpravou keramiky Jika perla. The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products. Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics.


Objednejte si umyvadlo či umývátko on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme umyvadla k odběru na jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. I v e-shopu platí naše garance nejvýhodnějších cen. Umyvadla jsou doplněna.


Zaoblené umývátko na desku o rozměrech 50. Další informace si můžete prohlédnout v souboru po kliknutí zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.