úterý 4. prosince 2018

Trubky pro rozvod vody

Trubky na studenou vodu však nelze použít pro rozvody teplé vody. V první fázi jsme se tedy pustili do svislých rozvodů vody. Pro sdružené rozvody pro několik spotřebičů je vhodné použít trubky o průměru mm.


Pro běžné připojení samostatných rozvodů bohatě stačí trubky o průměru mm. Trubky špičkové kvality slouží pro rozvody studené a teplé vody a vytápění v nejnáročnějších podmínkách. Disponují ohybovou pamětí a vysokou houževnatostí. Nejčastěji používané trubky pro rozvody vody , jsou ty plastové, kterým se říká hostalenky. Jejich výroba se skládá ze svařování za pomoci polyfúzních svářeček.


Každý výrobce udává předepsanou teplotu pro nahřívání spojů. Většinou je to rozmezí od pěti sekund do sedmi. Nezapomeňte, že konce trubek musíte mít vždy naprosto čisté. Nerezové trubky Eurotel jsou používány pro vnitřní i venkovní rozvody pitné a užitkové vody , připojování topných těles či systémy ústředního topení.


Trubky pro rozvod vody

Jednou z hlavních výhod je, že trubky mají speciální strukturu, díky ní je lze snadno přizpůsobovat a ohýbat do úhlu až 180° , a to bez použití jakýchkoliv nástrojů. V závislosti na tlaku a při konstantní teplotě 70°C mají DISMY trubky životnost let. Plastový potrubní systém z polypropylénu pro vnitřní rozvody studené a teplé vody , pro podlahové a ústřední vytápění, rozvody vzduchu a další aplikace v průmyslu a zemědělství. Kvalitní surovina, PPR, neboli polypropylen - random. Výhodou PE trubek je dlouhá životnost, jsou odolné vůči korozi, vodnímu kameni, chemikáliím a hygienicky nezávadné.


Plastohliníkové a jiné potrubí a trubky pro rozvody pitné vody TUV. Potrubí k použití na rozvod pitné vody v domácnosti. Nezbytnou podmínkou u tohoto potrubí je hygienická nezávadnost vůči lidskému organizmu. Kyslíková bariéra v tomto případě není nutná. PE systém pro venkovní rozvody.


Nabídka PEM PELLD trubek a příslušenství pro venkovní rozvody vody. Pro spojování PE trubek doporučujeme svěrné tvarovky. PE trubky od předního českého výrobce LUNA PLAST. Základní plastové trubky a tvarovky.


Trubka S PN - pro studenou, teplou užitkovou s omezenou teplotou, Kč. Nabídka trubek z polyetylenu (PE) pro rozvody vody nebo plynu. Trubky jsou určeny pro vedení vně budov a jsou určeny pro pokládku do výkopu. Nákupní košík je prázdný. Barva trubek je šedá a na povrchu je popis označující výrobce, rozměr, materiál, tlakovou řadu, číslo normy a datum výroby.


Trubky pro rozvod vody

Trubky z PPR pro vnitřní rozvody studené a teplé vody , pro podlahové a ústřední vytápění, rozvody vzduchu a další aplikace v průmyslu a zemědělství. Nízká hmotnost a snadná. Rozhodli-li jste se pro vysekávání do zdiva, zhotovte dosti hluboké drážky, do kterých již izolované trubky zasaďte. Pokud jste zvolili systém předstěn, osaďte trubky na stěny. Zkontrolujte polohy vývodu zařizovacích předmětů a přeměřte současný stav.


Poté ukončete koncové části Vašich rozvodů vody ventily. Nad průměrem mm pak natvrdo i naměkko. Polyethylenové trubky na rozvod vody nabízíme především pro domovní přípojky, a to pro menší hlavní řády, sací potrubí i kapkové závlahy.


Trubky pro rozvod vody

K potrubí nabízíme i širokou škálu spojek – plastové šroubovací spojky, redukované spojky, spojky s vnitřním i vnějším závitem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.