pondělí 24. prosince 2018

Koupelnová stolička

Koupelnová stolička , bambus AE865. Stolička s výškovou nastavitelností 3- 476. Plastové sedátko stavit. Sedátko nebo stolička je výbornou pomůckou pro seniory, nebo osoby se sníženou pohyblivostí.


Do nákupního košíku Na nákupní. Kruhové koupelnové sedátko pro pohodlný a bezpečný posed ve sprše. Nohy s protiskluzovými koncovkami. CAESAR třípatrová rohov. Lola je velmi praktická, výškově nastavitelná koupelnová stolička s gumovými nohami a opěradlem.


Všechny nohy se dají výškově nastavit pouhým zmáčknutím tlačítka. Pro jednoduchou úschovu se dají všechny nohy zasunout dovnitř. Děkujeme za Váš zájem!


Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. Zdravý dospělý člověk provádí osobní hygienu snadno a přirozeně, ale pro seniory, lidi po úrazu, operacích nebo osoby s handicapem, je stání ve sprše nebo ve vaně mnohokrát velký. Pro umístění do sprchy má konce nožiček vybavené protiskluzovými nástavci a tím je zajištěna maximální. Výškově nastavitelná otočná, nosnost 1kg.


Dostupnost: Ověřte telefonicky. Sedačka do vany závěsná Kód: TIM TGR-RLW794L. Kontakt Stavebně obchodní centrum s. Produkt není k dispozici. Pro informaci o dostupnosti nás.


Koupelnová stolička

Bílá koupelnová stolička výborně zapadne do každé moderní domácnosti. Z pohodlného polstrovaného sedáku se vám nebude chtít za žádnou cenu zvednout. Z omyvatelná bílé imitace kůže dostanete snadno dolů všechny nečistoty, včetně zubní pasty. Výšku nožiček si můžete nastavit do několika poloh, podle vašich požadavků.


Její přítomnost při sprchování ocení hlavně ti, pro které je nepohodlné stání při sprchování. The fastest way to find the answer is to consult the FAQ - Frequently Asked Questions. If you can´t find the answer? Then fill out the Contact form and we will answer your question as soon as possible.


Koupelnová stolička

Tato koupelnová stolička s opěradlem řady Secura zajišťuje větší potěšení z koupání, protože komfortní zvýšené sedátko dělá koupání nebo sprchování mnohem snazší. Nemůžete vyplnit toto pole. U nás vždy nejlevnější.


Ridder Premium Sedátko koupelnové průměr 32cm, bílé, A. Bílá barva je naprosto univerzální a výborně ladí s různými typy uspořádání, díky čemuž stolička bude vypadat skvěle v. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Největší galerie koupelen v ČR. Tento model má nastavitelnou délku nožiček, které jsou zakončeny protiskluzovými nástavci.


Neohodnoceno Značka: Sapho. Stabilní koupelnová stolička s úložným prostorem pod sedátkem rozměry: 390x440x3mm nosnost: max. ABS plast barva: bílá stolička je vhodná do sprchového koutu Vážení zákazníci, z důvodu současné situace a. Lze složit, lehce přenosná. Maximální nosnost 1kg.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Výrobce Ridder Záruka měsíců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.