čtvrtek 20. prosince 2018

Feederové montáže

Inspirace i zábava pro fanoušky ohnutých špiček. Dobrý den :) V dnešním videu vám ukážu základní a nejjednodušší návazce, montáže s krmítkem pro začátečníky :) Pokud by jste chtěli nějaký další návody napišt. Základem každé method feederové montáže je ploché otevřené krmítko a krátký návazec. Pojďme si podrobněji popsat jak správně navázat montáž na method feeder. Nadstandardní montáže.


Druhou skupinu jsem nazval nadstandardní montáže.

Zde bych uvedl jako hlavní úpravu klasických montáží vložení feederové gumy. Ta se do sestav přidává hlavně z důvodu problematického lovného místa (členitost a nebezpečí vázek a tím i ztráty ryby vlivem na zaklesnutou zátěž do vázky) či. Feederové montáže XVII. Průjezdy, korálky s karabinkou, antitangle, průjezdná téčka, hokejky, distanční kus, kretliky, adaptery.


To vše jsou názvy pro neocenitelné pomocníky v průběžných montážích, bez kterých bychom se. Federerová guma netradičně. V minulých montážích jsme si řekli, že se dá použít i amortizerová guma, kterou využívají plavačkoví závodníci do svých třinácti metrových děliček, nebo bičů.


Method feeder koncové montáže Method feederové montáže. Pomocou nástrahy v blízkosti.

Pružné feederové gumy v kvalitním provedení a za skvělou cenu najdete v e- shopu Chyť a pusť. Speciální guma určená pro feederové montáže. Co se montáže týče, při feederu lovíme v zásadě na položenou s. Poslouchat příspěvek. Montáž na method feeder krmítka.


Každý, kdo chce chytat na feederové pruty, se bez montáží neobejde, a je jedno, jestli je to začátečník nebo ligový závodn. Pro výrobu kaprové, nebo feederové montáže budou potřeba silikonové převleky, bužírky, nebo závěsky na olovo. Vše potřebné pro feederové , nebo kaprové montáže koupíte samostatně, nebo v setech, kde rybář najde vše, co potřebuje mít při výrobě montáže vždy po ruce. Konečně jsem pochopil, co je to páter.


Hezky nafoceno a jasně a stručně popsáno, díky tomu jsem to navázal napoprvé. Už je to sice dlouho co i já sám jsem s tímto slovem neměl nic společného. Pak jsem pomalu, ale jistě začal porozumívat tomu, co vlastně toto slovo znamená a co tajů skrývá. Dnes už můžu s klidným srdce říci, že. Návody jak navázat různé feederové montáže.


David nám ukáže jakým způsobem správně navázat montáž na method feeder. Na kmenový vlasec o průměru 18-mm navlečeme method feederové krmítko. Jak navázat montáž na method feeder.


Na konec kmenového vlasce navážeme obratlík klasickým uzlem na očka.

Pro začátečníky v lovu na feeder jsou největším tajemstvím této rybolovné techniky bezpochyby montáže. Lámou si s nimi hlavu a vidí v nich alfu a omegu svého úspěchu. MRKu objevují dotazy, jakou koncovou udici použít, jak dlouhý dát návazec, jak.


Více informací Není dostupné ESP Návazce Mega Method Rigs vel. Jedná se o návazec jehož materiál je silný vyrobený z měkké maskované šňůrky, zarážky umožňují prodloužení vlasu pod háčkem pro vetší návnadu nebo kombinaci návna které mají být použity. Vynikající hotové návazce s háčkem bez protihrotu a vlasovým přívěsem vhodné především na method feeder. Ať už použijete olůvko či krmítko, vždy se dočkáte rozdílných výsledků.


Nabízí se možnost aplikovat krmítko či olovo. Můžete vyzkoušet obě dvě varianty. Krmítko provází více záběrů, ale narazíte na rev�.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.