středa 5. prosince 2018

Drtička na větve

Zahradní drtiče větví. Zpracují větve o průměru až cm. Maximální průměr větve mm. Tento produkt je možné zakoupit nebo rezervovat na našich prodejnách HECHT - specialista na zahradu. Vše pro pelety, drcení před peletováním, výroba pelety.


Standardní hobby stroje jsou schopné nadrtit větve do průměru 40–milimetrů. Ač drtiče vypadají na první pohled jako ideální volba, v porovnání se štěpkovači jsou, už z principu, hlučnější. Na jaké parametry se zaměřit při výběru drtiče větví. Průměr větví – určuje, jak silné větve dokáže přístroj rozdrtit, aniž by došlo k jeho zastavení či poškození. Průchodnost – množství materiálu, které zvládne stroj zpracovat.


Většinou v kilogramech za hodinu. Doma vyrobená drtička na dřevo. Hravě si poradí s klacky a větvemi, kterých je plný les a vytvoří z nich topivo, které se dobře sype do kotle a dobře hoří. Add the finishing touch with garden-light. Každý ze strojů pracuje na jiném principu a výstupem je materiál, který se odlišuje svou velikostí i dalším použitím.


Oproti tomu drtiče větví materiál spíše rozdrtí na drobné části. Drtič je dobrý na větve do průměru mm. Větší se ani vstupním otvorem nedají protáhnout. Občas je problém, když je větev moc suchá a tvrdá a je v ní třeba suk, tak se drtič zasekne a musí se uvolnit. Ale jinak spokojenost, podrtili jsme vše , co jsme potřebovali.


W použitá 2x, bez vad. Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů. Drtí větve do průměru mm. In Sink Erator ISE M 1evoluti.


Drtička na větve

Drtič větví je strojní zařízení sloužící k drcení větví, dřeva a dřevního odpadu na štěpky vhodné ke spalování nebo kompostování. Drtič větví bere větve s listím, jehličím, rozvětvené, suché, mokré, vezme i desky a trámy. Objem koše (l): Silné řezací ústrojí. Pro tento případ je vhodné zvolit drtič větví , který dokáže odpadové dřeviny snadno zpracovat na jemnou drť.


Rozdrcené větve pak můžete použít k zamulčování záhonu, či jako součást kompost. Výkon dostatečně silného drtiče se pohybuje nad 2kW. Na druhou stranu štěpkovač použijete v případě, že chcete dřevní odpad později použít na zimní otop.


Nutný vlastní odvoz z Veclova u Rakovníka, po domluvě, nejlépe o víkendu. Popis: válcová drtička větví apod. Válcové, někdy se jim říká i tiché, kdy větve chroustá ozubený válec. Odpad lze lehce kompostovat či využít na mulčování.


Po - Pá 8:- 15:00. Větve vsouváte do příslušného otvoru a tlačíte je na kotouč s noži nebo na frézovací válec. Drtiče větví se používají na drcení dřevin.


Kotouč či válec se otáčí a rozsekává větve na malé kousky. U moderních drtiček je posouvání automatické. U každé drtičky je v návodu udáván průměr větví, které v ní lze drtit. Běžné drtičky zvládají klacky a větve do průměru až cm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Drtička má pojezd na převezení z místa na místo. Drtička na větve má zpětný cho automatické stahování materiálu a pojistku proti přetížení. Na těle stroje je namontován jeden protinůž, o který se větve drtí a tvoří výborně využitelné dřevěné štěpky.


Velkou výhodou systému je, že si větve přitahuje sám a na obsluze je pouze vkládání větví do násypky. Tento drtič je velmi výkonný, spolehlivý a vysoce kvalitní stroj, díky kterému bude práce na zahradě hračka! S motorem o výkonu HP zredukuje listí, odřezky a menší větve na vysoce výživný kompost, který můžete použít na hnojení rostlin. Lze použít i špalíčkovač na větve.


Pirba piraňa veškeré stěpkovače za traktor tedy štěpkovač za traktor pro traktory. Stroj má široký plnící otvor, který umožňuje rychlé zpracovávání různých druhů odpadů. Přitom je stroj kompaktní a poskytují uživateli maximální komfort. Ani křivé a rozvětvené větve nemají šanci.


Doporučujeme zahradní drtiče značek Al-Ko, Hecht, GTM, Vares a MTD.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.