středa 28. listopadu 2018

Komínové trubky

Kouřovody, trubky a kolena, redukce k napojení kamen. Ocelové kouřovody, komínové roury jsou určené pro připojení spotřebiče na komín. Vysoce kvalitní provedení ocelového plechu v černé barvě a tloušťce stěny až mm zaručuje dlouhou životnost a zároveň vhodnost do všech typů interiéru. V této kategorii najdete nerezové komínové díly.


Pro lepší orientaci při výběru vhodných komínových dílů si můžete vyfiltrovat odpovídající nerezové díly dle průměru trubky nebo síly nerezového plechu.

Koupené komponenty na komín: Velká spokojenost. Chybný rozměr komponentu komínu byl ochotně a rychle vyřešen. Veškeré tyto komínové díly jsou určeny jak pro profesionální kominíky, tak i pro majitele nemovitostí, kteří si péči o komíny či jejich úpravu řeší svépomocí. Mezi nejžádanější kominické potřeby patří nerezové komínové trubky , ocelové kouřovody, kominické potřeby sloužící pro pravidelnou údržbu komínů, komínová dvířka, nerezové hadice a krbová. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Nabízíme kouřovody o průměru od 1do 2mm, roury, žaluzie, kolena, komínové stříšky a přechodky kouřovodu a redukce komínu za příznivé ceny. Většinu nejprodávanějších typů máme skladem a připraveno k expedici s objednanými kamny.

Důležitou částí komínů jsou kouřovody. Kouřové roury Kouřové roury hladké, rovné. Dostupné průměry 1– 2mm, jiné průměry je možno vyrobit na zakázku.


Koncový díl s dešťovou stříškou slouží k ukončení komína a zakrytí izolace. Alternativně lze nahradit kónickým ukončením (M). Dělí se dle materiálu, způsobu použití a teploty spalin Dělí se dle materiálu, způsobu použití a teploty spalin S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Stejně pečlivě je ale třeba vybírat kouřovody. Ty připojí kamna ke komínu a odvádějí zplodiny.


Na jejich bezpečné a efektivní používání jsou kladeny vysoké nároky, proto sáhněte po prověřených značkách. Flexibilní hadice z nerezové oceli jsou určeny pro sanaci a vložkování stávajících komínových průduchů, do uhýbaných komínů a do míst, kam nelze instalovat pevné komínové trubky. Ohebné hadice jsou levnější než pevné trubky , protože tloušťka nerezu je poloviční.


Pokud se u nás rozhodnete nakoupit, máte na výběr: zboží si vyzvednete ve Vašich stavebninách, nebo Vám ho dovezeme až domů. Nebojte se na cokoliv zeptat. Nerezové kouřovody mnoha průměrů.


Vyberte si ze široké nabídky v našem eshopu. Komínům skutečně rozumíme.

Poradenství, rychlé doručení a kvalitní servis od nás je samozřejmostí. Vše pro levný a kvalitní komín, zděné i nerezové komíny, certifikované systémy a kusový sortiment pro váš komín. Bohaté příslušenství, odborné poradenství.


Frézování, rozšiřování komínového průduchu, kde jsou odváděny spaliny od spotřebičů například krbová kamna, kotle, atd. Právě proto byl vyvinut komínový systém CIKO Gas. Vložkování komínu je postup opravy komínu.


Používá se zejména v kombinaci s frézováním. Některé komíny jsou však rozměrově dostatečně velké na aplikaci nerezové vložky bez nutnosti frézování. Celý postup tedy spočívá v zasunutí nerezové komínové vložky do stávajícího, nejčastěji zděného komínu. Jsou vyrobené z kvalitní oceli za dodržení nejpřísnějších podmínek. Dobrý den, daruji za odvoz velice odolné poměrně masivní ale zároveň ne výrazně těžké komínové trubky.


Lze do sebe snadno nasazovat. Základní sestava obsahuje: komínové tvarovky, šamotové vložky, odbočku kouřovodu pro připojení spotřebiče, šamotovou tvarovku na komínová dvířka, misku na kondenzát, betonovou krycí desku, krycí nerezový kónus se stříškou, izolační vatu, lepidlo na šamotové trubky , lakovaná bílá dvojitá komínová dvířka plechová, větrací mřížku, stahovací pásku. Najdete zde jak komínové zděře a segmentová kolena, tak i trubky samotné – vše v průměrech 8 12 1a 1mm. Všechny kusy do sebe samozřejmě perfektně zapadnou.


Kouřovina je vyrobena z ocelového plechu, svařena v ochranné atmosféře a představuje spolehlivý způsob, jak z kamen při topení bezpečně odvést veškeré spaliny. Tento komínový systém je vhodný především pro přestavby a rekonstrukce stávajících komínů. Priemer - 13mm, z uhlíkových a legovaných ocelí #127480;#127472;.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.