úterý 27. listopadu 2018

Kombinovaný bojler 160l

Great Prices On 1L. Check Out 1L On eBay. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy.

Start Making Money Today. Kombinovaný bojler o reálném objemu 1litrů. Rozměr (ŠxV) 53x1cm. S digitálním ovládáním. Swiss Aqua Technologies - IPS KalyxX odstranění v. Tento kombinovaný bojler zajistí v každém ročním období její dostatek.


V topné sezoně nabízí napojení na soustavu kotle s tuhými palivy nebo ústřední vytápění, mimo sezonu naopak bude využívat elektrickou energii.

Díky kvalitní izolaci nedochází ke zbytečným ztrátám tepla. Použité komponenty jsou kvalitní a nabízí dlouhou životnost. Zdroj můžete měnit v závislosti na topnou sezónu, výhodný noční proud či výpadku.


Nevýhodou je vyšší pořizovací cena. Rozostupy kotevných skrutiek výrobca zachováva po celú dobu histórie výroby pre ľahkú výmenu vyslúžilých ohrievačov. Je možné tiež dokúpiť záves na rozostup kotvových skrutiek 3mm.


Teplotný rozsah 0-stupňov Celzia. Magnéziová anóda ako dodatočná ochrana proti korózii tiež predlžuje. S jejich pomocí dochází k ohřevu užitkové vody. Tento typ bojleru je schopen fungovat jako zásobník teplé vody ohřívané ještě jiným zdrojem. Při výpadku jednoho či druhého zdroje tak můžete ohřívat vodu bez problému dál.


Keramické těleso je v době ohřevu ovládáno termostatem, na kterém lze plynule nastavit požadovanou teplotu. Záruční doba: smaltovaná nádobalet, ostatní části bojleru roky. Hledáte 160l bojler drazice ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba.


Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery , čerpadla,.

Skladem u dodavatele. Závěsné elektrické ohřívače vody - bojlery jsou určeny k instalaci na zeď převážně ve svislé poloze. Ta je obecně funkčně výhodnější, protože teplá a studená voda se nemísí tolik jako u ohřívačů vodorovných. Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu 1l, vhodný pro svislou instalaci.


Dražice OKC 2- 4kW ohřívač kombinovaný svislý. Stupeň krytí ve standardu IP 44. Funguje při hodnotě napětí 2V. Výhodné balíčky Kvalitní bojlery značky TATRAMAT, případně DRAŽICE. Vyměníme, nebo namontujeme bojler či průtokový ohřívač vody.


Ohřívač může být upevněn na zdi pomocí dodávaných konz. Spoľahlivo zásobí teplou vodou jedno alebo viac odberných miest – sprchu, umývadlo a drez. Môže pracovať v tlakovom alebo beztlakovom systéme.


Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Uložiť na porovnanie. C): 1kW, plocha vým. Výrobce Dražice-strojírna. Termíny a ceny doručení. Garantujeme nejlepší cenu. Je předurčený k montáži do vodorovné polohy.


Bojlery jsou určeny pro ohřívání větší zásoby vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.