pátek 30. listopadu 2018

Fojtova studna

Fantastické Majitelé, prostředí, víno, pohoda. Ceny ubytování a balíčků. Podívejte se na naše balíčky ubytování. Fojtova studna je umístěna na okraji Lednicko-valtického. Vinařskou vesnicí Sedlec prochází cyklostezka z Mikulova do Valtic, resp.


Fojtova studna

Fojtova Studna se nachází v malé vinařské obci Sedlec na okraji chráněné krajinné oblasti Pálava. Pro hosty je připravené bohaté zázemí v podobě půjčovny koloběžek, kol nebo holí na nordic walking. Single, double and multiple-bedded rooms are offered in the aparthotel. We are a family-based accommodation capacity in the South of Moravia – the region of vineyards, wine cellars, wonderful natural sites, amazing historical monuments and endless cycling paths. Extra beds can be added to some of the rooms.


Dům je umístěn téměř v centru obce a zároveň v bezprostřední blízkosti vinohradů, během minut pěší chůze se od nás dostanete na cyklostezku vedoucí z Mikulova do Lednice či Valtic. Z prvního patra domu je krásný výhled na Nesyt, největší jihomoravský rybník s. Obec se nachází přímo na cyklostezce z Mikulova do Valtic, resp. U Fojtovy studny se mohou ubytovat i skupiny několika rodin či přátel, a to ve.


Fojtova studna

Velmi vhodné pro rodiny s dětmi a skupiny do osob. K dispozici je společenská místnost s minibarem, uzavřený dvůr a kolárna. Půjčujeme koloběžky, kola a další.


Penzion Verde Dukelská 3 Mikulov. Pension Euro ★ Pavlovská 76. Zkušenosti ostatních návštěvníků vás jistě utvrdí, že jste si vybali správné ubytování.


Fotografie průběžně aktualizujeme, abychom vás neochudili o žádnou novinku. Dále jsou k dispozici dva třílůžkové pokoje bez kuchyňky. Všechny ubytovací jednotky jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením.


Umístění v Lednicko-Valtickém areálu na cyklostezce z Mikulova do Lednice. Zde si prohlédněte jejich podrobný výčet. Telefonická objednávková služba.


Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. So - Ne: – hod CZK. Apartmany Fojtova Studna. Nabízíme ubytování v apartmánech s vlastním sociálním zázemím a kuchyňkou v Lednicko-Valtickém areálu. Hotel Kyjovský Pivovar.


Všetky ubytovacie jednotky sú vybavené vlastným sociálnym zariadením. REBECA BROWN - PROKLETÍ, KTERÁ NEBYLA ZLOMENA. Výhodou objektu je vlastní uzavřený dvůr, kolárna pro úschovu kol a společenská místnost s minibarem.


Poznejte překrásný kraj, kde sluneční paprsky dávají vínu barvu a chuť. Sedlec u Mikulova 17 Sedlec u Mikulova Kapacita: osob. Příjezd: Odjezd: Je volno?


Umístění v krásném kraji slunce, vína, cyklostezek a kulturních památek - v nejbližším okolí: Lednicko-valtický areál, Mikulov, Pálava, vodní. Významnou kulturní památkou je Pilečkův dům, stojící hned vedle rodného domu Františka Palackého. Ubytovaní v Čechách a na Slovensku.


Fojtova studna

Dříve patřil rodině evangelického faráře Jana Pilečky, v současné době je v soukromém držení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.