úterý 30. října 2018

Vitra umyvadlo

Get Massive Savings On Vitra Bathrooms Now. Browse Our VitrA Suites Range! Panton Fantasy Landscape Magazine. Architecture and design Vitra Campus. Balení bez sifonu a baterie.


Vitra Original Vitra Originals and their Stories. Home Stories for Spring Living. The Conditions Conducive to Life Magazine. Back to the Office Office. Professionals Office - Public.


The Eames House Whale Magazine. Umyvadlo Jika Cubito 65x4c. Montážní sadu je nutné dokoupit. As timely and vital as ever, they have become classics – a term applied by Vitra to designs from another era that are still in production today and continue to move and inspire us. Firma Vitra , ktorá vznikla v Turecku pred viac ako šesťdesiatimi rokmi, sa zameriava na výrobu sanitárnej keramiky, obkladov, dlažieb a kúpeľňového nábytku.


Za dobu svojho pôsobenia sa vyšvihla medzi vedúce celosvetovej značky a to vďaka stále nových designom, precíznosti a zodpovednosti vo výrobe (ktorá sa uskutočňuje za pomoci najmodernejších technológií) a. Firma vyrábí umyvadla, malá umývátka, mísy na desku i dvojumyvadla. Vybavit si lze malou, velkou i atypickou koupelnu. Koupit si lze produkty na. Toto umyvadlo lze použít jako na desku, ale je možné ho také zavěsit na zeď.


VITRA Tumyvadlo na desku 60cm s otvorem pro baterii - Uložit ke srovnání. Hodnocení produktu:. Hoďte očko na umyvadla VITRA , ta vynikají vysokou kvalitou, pěkným provedením a zajímavým designem. Výrazný styl, nadčasový design, skvělá funkčnost a odolnost.


Vitra umyvadlo

VITRA Sumyvadlo 600mm s otvorem, bílá TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 6mm Hloubka: 4mm Výška: 1mm Materiál: keramika Barva: bílá - s otvorem uprostřed Vitra představila serií Sproduktovou řadu, která splňuje všechny potřeby moderní koupelny. Spoukazuje na dlouhodobou kvalitu za přijatelné ceny. Může být použita jak v domácnosti, tak na veřejných. Turecká společnost Vitra patří k vedoucím celosvětovým značkám v oboru sanitární techniky, zejména sanitární keramiky, obkladů a dlažeb a koupelnového nábytku. Více než šedesátiletá výrobní tradice , založená na průkopnickém duchu , stálých inovacích , odpovědnosti a perfekcionismu přináší své ovoce v neustále se zvyšujícím podílu produktů Vitra na.


Umývadlo z prírodného kameňa béžové. Možno ho použít jako st. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Elegantní oblé umyvadlo na desku bez přepadu a bez otvoru pro baterii. Kryt sifonu, sifon, průtočná zátka a vodovodní baterie nejsou součástí výrobku.


Vybírejte z produktů v kategorii umyvadla. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Kaldewei Silenio umyvadla a vany: Plynulá designová estetika.


Podobně, jako je tomu u volně splývajícího kusu látky, která vytváří jemné prohlubiny, stejně tak. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Prodám umyvadlo Vitra CONCEPT 2STYLE, let používané.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.