středa 24. října 2018

Malý průtokový ohřívač vody

Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu. Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku. Malý průtokový ohřívač je moderní, praktické a zároveň úsporné řešení přípravy teplé vody. Malý ohřívač je navržen pro zásobení jednoho odběrného místa. V nabídce CLAGE najdete zařízení pro jakýkoliv typ instalace, počínaje běžným umyvadlem až po hygienicky náročná řešení.


Vždy to bude řešení nabízející technickou vyspělost a energetickou.

V tomto modelu jsou spojeny dlouholeté. Přední kryt je vybaven dotykovým senzorem s LED indikací pro přepínání tří přednastavených teplot. Elektronická výkonová jednotka udržuje stabilní teplotu vody i při změně průtoku.


Na základě vyhodnocení provozních parametrů, jako je nastavená teplota, teplota vstupní vody a hodnota průtoku, řídící. Sestava je dodávána včetně stěnové kohoutkové baterie v několika výkonových variantách. Zařízení je určeno pro instalaci nad umyvadlem, nebo dřezem a poskytne vám okamžitou dodávku teplé vody v neomezeném množství.


Velkou předností je hospodárný provoz. PŘÍKONOVÉ VARIANTY: kW 4V 2. Moderní design a efektivní technologie, malé rozměry a přehledné ovládání to je CLAGE.

W 230V kW 230V kW 230V kW 400V 7. Malý elektrický závěsný beztlakový ohřívač vody Elektrické zásobníkové beztlakové ohřívače vody jso. Prostorově nenáročný, úsporné řešení ohřevu vody kamkoli – i na chalupu, chatu apod. Lze si vybrat umístění pod nebo nad umyvadlo, dřez či vanu.


Jaký by měl mít průtokový ohřívač vody výkon? Elektrický průtokový ohřívač vody pro zásobování jednoho odběrného místa, určený k provozu s beztlakovou třícestnou armaturou. Hydraulické spínání ohřevu a vysoce efektivní. Jedná se o velmi ekonomický ohřev užitkové vody vzhledem k absenci jakékoliv zásoby teplé vody podléhající průběžnému chladnutí v závislosti na.


Elektrický malý průtokový ohřívač vody s elektronickou regulací, volitelně pro tlakový i beztlakový provoz. Pod dřez na chatu jsem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Plynový průtokový ohřívač vody s elektronickým zapalováním a bezpečnostním systémem s ionizační sondou.


Ionizační sonda dohlíží na plamen a zajišťuje úplné uzavření přívodu plynu. Na počátku byla jednoduchá myšlenka – vyrobit ten nejúspornější a nejméně poruchový ohřívač vody - nejlepší bojler. Každým rokem si myslíme, že jsme dosáhli cíle.


Ohřívače a zásobníky teplé vody z Dražic. A přesto každým dalším rokem vyrábíme dokonalejší ohřívače vody (bojlery), akumulační nádrže. Malé rozměry a moderní.

Chvíli jsem tu nebyl, ale pořád si myslím, že je pořád lepší ods. Je ideální na mytí rukou, mytí se, holení se. Kdekoliv, kde není zavedena teplá voda. Při zapnutí boileru v době snížené sazby se spotřebovaná částka ještě dost podstatně sníží. Spínání 18kW v běžné instalaci se docela obávám zvlášť, když je ohřívačů více.


Průtokový ohřívač z letáku: 18kW, na 35°C, litrů za minutu, spotřeba 18kWh.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.