pátek 26. října 2018

Kruhové těsnění

Hledání systémových komponent Název, číslo položky, materiál atd. Adaptační průchodka Roxtec SLA. Objímka Roxtec SLF RS.


Jsou rovnocennou náhradou o-kroužků pro tyto aplikace a díky své příznivé ceně,snadné dostupnosti a možnosti lepení jsou pro Vás ideálním a efektivním řešením. Díky týmům našich zkušených odborníků a modernímu skladovému a výrobnímu zázemí, nalezneme a dodáme optimální řešení pro Vaše požadavky přesně a rychle. Plochá těsnění pro kruhové příruby, tvarové příruby, vysokotlaké přírubové spoje, skleněné.

Název: kruhové těsnění měniče točivého momentu (originál GM). Používají se jako těsnění hřídelí, ložisek a na ochranu proti špíně, prachu, stříkající vodě a. Profilové a kruhové metráže z kompaktní a. Sortiment špičkových ložisek, lineární techniky a dalších komponent. Odborná technická podpora, let zkušeností. Těsnění jsou pro skla o síle 6-8mm (informace je u každého produktu po rozkliknutí).


V budoucnu si budete moci vybrat parametry profilu, který vám dodáme vyrobený na míru. Technologie: vysekávání - mechanické a hydraulické lisy, vyřezávání - okružní nůžky : Příklad značení: Těsnící krouže.

Parametry MédiuAbrazivní materiály, kašovité hmoty Materiál: Buna Vlastnosti: Konstrukce umožnuje maximální vychýlení až. Roxtec RS je kruhové vstupní těsnění skládající se ze dvou polovin a adaptabilního středu s odlupovatelnými vrstvami. Kompresní jednotka je zabudována v těsnění. Umožňuje montáž na již instalované kabely či trubky.


Hledáte určitý AB Connectors výrobek? Nemůžete najít dodavatele, co je schopný zajistit hromadnou objednávku od Binder? V naší nabídce Těsnění pro kulaté konektory najdete přes 145.


Skladem (více info) Množstevn. Vodicí tyče mohou být kruhové plné, nebo duté s kaleným a broušeným povrchem. BRO1- Límcové těsnění pro odpadní roury 1mm.


Hydraulická těsnění , stírací kr. Související produkty. Pryžové profily základních tvarů, určené k utěsnění konstrukčních a stavebních dílů. Materiálová provedení - pryž NBR, EPDM, silikonová pryž MVQ.


Pokud hledáte Nástavce kruhové jste tu správně. Kruhové , obdélníkové a duté profily. Na e-shopu Vzduchotechnika.

TĚSNĚNÍ KRUHOVÉ NÁDRŽE. KATALOG NÁDRŽE A PROSTOROVÉ PREFABRIKÁTY Prefa Brno a. Těsnění voda, topení - klingerit AFG1Klingerit - bezazbestové desky Standardní Typ 1-Nestandardní plné Nestandardní průchozí Nárazníkové kruhové Hranolové TAB a RP-G Hranolové KD a. KGUG přechod na litinu 2bez těsnění. SN umožňující dodatečné vkládaní prvků a možnost napojení na další systé.


Rozměry: 4x 3x 20. Oválné těsnění do dvířek ležáckých tanků, červené barvy. Odolnost vůči teplotám v rozmezí od -40°C do 70. Pryžové kruhové profily slouží především pro statické utěsnění vík, přírub atd. Jazýčkové kruhové těsnění - pr.


Kč Máte zájem o naše produkty? Kompozitní poklopy pro náročné. Naleznete u nás široký výběr kompozitních poklopu v rúzném zatížení B12 C25 D40 E60 F900.


Různých rozměrů, průměrů vhodných pro zakrytí šachet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.