pondělí 29. října 2018

Elektronické termostatické hlavice

Termostatická hlavice Elektrobock HDje zajímavým způsobem, jak ušetřit na nákladech na vytápění domácnosti. Její použití vám ušetří až energie a tím šetří i vaši peněženku. Je velmi malých rozměrů a také jakkoliv nehlučí. Jsou však ovládané elektronicky termostatem nebo regulačním systémem.


Zajišťují otvírání mechanického ventilu a tím udržují nastavenou teplotu v místnosti. Modernejšie elektronické hlavice tomu dokážu predchádzať - preventívne ventil v nastavenou intervale otvoria a uzatvoria, čím zabránia jeho zatuhnutiu.

Cenovo čoraz dostupnejším trendom sú inteligentné hlavice s displejom. Termostatické hlavice rôznych značiek má na Slovensku v ponuke množstvo predajcov. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Danfoss, FIBARO, Meross a dalších. Základní rozdělení: Bezdrátové systémy s centrálním řídícím systémem.


Prosím kontaktujte Zákaznický se. Digitálne termostatické hlavice (programovateľné termostatické hlavice ) na radiátor. Delíme ich najčastejšie podľa konštrukcie na manuálne a elektronické - digitálne termostatické hlavice.

Základní funkce jsou obdobné jako u bezdrátových systémů v předch. Elektronické systémy řízení teploty prostoru pomocí termopohonů. Týdenní programovatelná hlavice pro termostatické ventily Clip-Clap nebo M30x5. Baterie nejsou součástí balení. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Hlavice pre radiátory. Jednak jsou to hlavice mechanické, tedy s ručním ovládáním, a dále jsou to hlavice elektronické programovatelné. Můžete tak nastavit útlum vytápění v jistém časovém rozpětí či jej zcela vypnout v určitou hodinu a den.


Další funkcí, kterou je nutné popsat, je funkce otevřené okno. Tato funkce zaručuje uzavření průtoku otopného média skrze termostatický ventil, pokud prudce klesne teplota (cca 5°C) v okolí elektronické termostatické hlavice. Každý z nás jistě zná.


Dále můžete použít hlavice elektronické , které umožňují nastavení více teplotních hladin a také umožňují nastavení časových programů. Foto: Elektrobock Existují také hlavice s odděleným čidlem, které dovoluje instalaci termostatické hlavice tam, kde je zakrytá (závěsy, krytem otopného tělesa, nebo jinými překážkami), nainstalovaná svisle nebo v úzkých výklencích. Bezpečnostní armatury. Sety termostatických ventilů - hlavice , ventily a šroubení. Programovatelné elektronické hlavice HR.


Termoelektrické pohony Honeywell MT4.

Využitím kvalitních produktů, jako jsou termostatické hlavice na radiátory, lze dosáhnout výrazně snížení nákladů na vytápění. Pokud tedy hledáte způsob, jak ušetřit na teple, využití nastavitelných termostatických hlavic je tou. Podíváme se, co obsahuje balení, ukážeme si postup inst. Správným používáním elektronické termostatické hlavice můžete tuto úsporu dostat až na úroveň.


Těmto modelům nechybí ani podsvícený displej, dětská pojistka proti nechtěnému přestavení, protinámrazová ochrana či automatické uzavření ventilu při náhlém snížení teploty (otevřené okno). Které digitální termostatické hlavice jsou vhodné pro mne? Q-Classic a Elektrobock HD- základní a oblíbená řada s nejrychlejší návratností investice a rozumným komfortem. Zónová regulace bez centrálního řízení.


Teplotu můžete nastavovat jednotlivě nebo hromadně až po programů za den, samozřejmě je ale možná i okamžitá změna teploty natočením otočného regulátoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.