pondělí 22. října 2018

Elektrický drtič

Elektrický drtič

Homemade jaw rock crusher ( drtič suti) - Duration: 0:44. Postačí pro menší zahrádky, je však nutné mít v blízkosti elektrickou přípojku. Benzínový i na tlustší větve. Michal Rimmerak 13views.


Elektrický drtič

Pro domácí potřeby budete pravděpodobně volit elektrický zahradní drtič. Jestli máte však velký pozemek, nebo obhospodařujete sa vinici, či les, mohl by být pro vás vhodnější benzínový štěpkovač, nebo dokonce štěpkovač za traktor. Předpokládejme, že drtivá většina čtenářů vybírá elektrický zahradní drtič a tak stojí před otázkou, který mechanismus.


Drcení pomocí nožové hlavice. Ochrana proti přetížení. Tento drtič ani po několikeré reklamaci nebyl schopen nadrtit věte na požadované a výrobcem slibované štěpky vhodné dle návodu do.


Vaší peněžence může ušetřit hned dvakrát. Poprvé za odvoz odpadu, podruhé za nákupu hnojiv nebo mulče. Při prostřihávání a prořezávání ovocných stromů, živých. Díky systému řezání nožem je možné účinně rozdrtit kusy stromů a keřů. Základem tohoto modelu je velmi odolná robustní konstrukce vybavená kolečky pro jednodušší manipulaci.


S jeho pomocí se však můžete efektivně zbavit široké škály bioodpadu, který následně zkompostujete nebo použijete jako mulč. Vrtačkový drtič ovoce je přípravek pro klasickou vrtačku, se kterým si také umelete ovoce. Nádoba a nože jsou z nerezové oceli a drtič je opatřen bezpečnostním systémem automatického. Nedílnou součástí je plastová nádoba, díky které je manipulace s drtí výrazně snadnější. Tento model umožňuje drtit větve do průměru cm.


Díky tomu je odolnější, s delší životností a hygienický. Oproti ručnímu drtiči vám šetří práci a námahu, protože nemusíte točit klikou. Kromě toho je drtič vybaven kolečky pro snadnější manipulaci.


Elektrický šroťák ovoce na 220V, který slouží ke zpracování ovoce. Součástí balení je také vak na drcený odpad. Celková hmotnost zahradního drtiče 1kg. Drtič na ovoce elektrický l - plechová násypka (Zahradní drtič ovoce elektrický l) Drtič na ovoce 30l s násypkou vyrobenou z plechu. Drtič slouží k drcení tvrdého ovoce (jablka, hrušky) před lisováním, případně k drcení syrových brambor.


Stroj je poháněn elektromotorem přes řemeno. Drtiče větví zpracují dřevní odpad na jemnou drť, kterou je možné využít jako kvalitní mulč. Zpracují větve o průměru až cm. Poznámka: drtič TR lze použít i pro drcení švestek bez rozbití pecek – nutná úprava.


Drtiče TRM je možno dle výrobce uzpůsobit pro pohon jak motorem, tak vrtačkou. Ceny se liší podle aktuálního provedení stroje, drtič můžete vylepšit na základě svých požadavků. Drtič větví je tichý stroj, vybavený ozubeným válcem, 60-ti litrovým sběrným boxem a pojezdovými koly pro snadnou manipulaci. Sám si natahuje materiál. Podrcený materiál využijete následně k mulčování nebo do kompostu.


Elektrický drtič

Je to malý, skladný, ale výkonný stroj. Metrák ovoce podrtí za minut. Krouhací nůž je nerezový. Výkonný drtič , určený k drcení dužnatého ovoce najemno.


Nakupujte Drtič kostí elektrický z vybraných e-shopů. Najít nabídky na Drtič kostí elektrický nikdy nebylo jednodušší. Ať už hledáte běžně dostupnou věc nebo speciální variantu produktu Drtič kostí elektrický , Chci.


Vám pomůže ušetřit čas i peníze. Zde nakoupíte Drtič kostí elektrický rychle a bez starostí. Obsahuje plastovou nádobu na drť o objemu litrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.