pátek 24. srpna 2018

Čerpadlo odstředivé

Zbrzděním se získaná kinetická energie přemění na tlakovou. Přeměna probíhá se ztrátou. Maximální sací hloubka odstředivých čerpadel je 8m, a doporučujeme při čerpání vody ze studní nádrží nebo vodojemů použít zpětnou klapku na saní čerpadla, protože tento typ čerpadla pro bezporuchový provoz vyžaduje. Odstředivé čerpadlo má zpravidla více oběžných kol na hřídeli, což výrazně zvyšuje jeho účinnost při nízké spotřebě energie.


Ponorné nerezové odstředivé čerpadlo do vrtu.

Určeno pro čerpání čisté vody bez nečistot a abrazivních látek. Průměr čerpadla mm (3), napětí 230V, délka kabelu 5m, součástí je spínací skříň. Vyprodáno - nelze objednat. P), od nízké až střední až vysoké viskozity, stejně jako kapaliny s pevnými částicemi (tvaroh, biologické kultivace a další. ). Křehké pevné látky, jako je střelivo, lze čerpat bez poškození. K dispozici je certifikace EHEDG.


Akční nabídka Flexibilní odstředivé čerpadlo.

Má velmi dobrý průtok kapaliny. Poháněno bývá obvykle jiným strojem – zpravidla nějakým motorem. Hidrostal : Čerpadlo je technickým srdcem vaší instalace. Naším posláním je zajistit, aby toto technické srdce bylo stále silné a spolehlivé. Tato důvěra pramení z našeho nadšení a jedinečných technick.


Montáž čerpadla SVA a vzájemné nastavení polohy článků. Comments are turned off. Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next.


Pokud hledáte vhodné čerpadlo pro konstrukci domácí vodárny,. Kč (vč. DPH) ks skladem ZDE.


Jednostupňové odstředivé čerpadlo U tohoto typu čerpadla vstupuje kapalina axiálně do oběžného kola, kde se do ní předává přiváděná mechanická práce. V oběžném kole se zvyšuje tlak kapaliny vlivem tlaku lopatek oběžného kola na kapalinu a dále se zvyšuje rychlost kapaliny vlivem odstředivé síly a pohybu lopatek. Heavy Duty odstředivé čerpadlo s magnetickou spojkou pro náročné aplikace v chemickém průmyslu. Pan World PX-N, PX-F Do série PX-N patří kompaktní odstředivá čerpadla s magnetickou spojkou v materiálovém provedení PV.


T 400V 1kW odstředivé čerpadlo s oběžným mosazným kolem.

Benzínové čerpadlo bez závislosti na dodávce elektrického proudu. Malé odstředivé čerpadlo vhodné pro postřik zahrádek, zavlažování, stavbu malých domácích. Sigma 32-SVA-LM 0dvoustupňové s patkami. PPCA - plovoucí čerpadlo sigma Plovoucí Přenosný Čerpací Agregát - PPCA. CVX mají široké uplatnění ve vodárenství a menších průmyslových a zemědělských provozech, především k dopravě pitné a užitkové vody.


Nasaje a vyčerpá až do sa. Horizontální vícestupňové odstředivé celonerezové čerpadlo z oceli AISI 304. Ponorná čerpadla do vrtů či studní – odstředivá či vřetenová.


Jednostupňová a vícestupňová odstředivá čerpadla jsou určena pro zásobování pitnou vodou z vrtů o průměrech – 10. Samonasávací odstředivé čerpadlo vhodné k čerpání čisté vody bez pevných příměsí a abrasivního mate. Jazierkové - filtračné čerpadlo - Duration: 2:20. Turn a ceiling fan into a wind turbine generator?


Plastové vertikální odstředivé čerpadlo F 7PP. Odpověď na komentář zrušíte zde. Jméno (Povinné) Mail (nebude zveřejněn) (Povinné) I. Monoblokové samonasávací odstředivé čerpadlo Victor S zaručuje spolehlivé řešení pro čerpání různých kapalin, včetně znečištěné vody s obsahem pevných příměsí. Konstrukčně se jedná o čerpadlo , kde motor má prodlouženou hřídel, na které je přímo našroubováno oběžné kolo (impeler).


Dvoustupňové horizontální čerpadlo s litinovým tělesem se dvěma spirálami oddělenými mezideskou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.