úterý 17. července 2018

Ucpávky

Kvalitní mechanické ucpávky různých typů do čerpadel bazénových, kalových, ponorných, povrchových, nasávacích, do míchadel pro ČOV. Rotující část mechanické ucpávky s otvorem mm. KDFU,KDMU mechanická ucpávka 20-RPKK. Kč (vč. DPH) ks skladem ZDE.


GFHU MECHANICKÁ UCPÁVKA 2Z SP-K.

Konstrukce ucpávek byla velmi důležitá v období rozvoje parních strojů, kdy bylo třeba ovládat mechanické díly uvnitř nádob s horkou párou. Během té doby bylo vyvinuto mnoho konstrukcí ucpávek. Ucpávky parních strojů. Obvyklé druhy ucpávek se skládaly z několika vrstev azbesto-grafitové šňůry stlačené šrouby.


V průběhu let sa naše firma rozrostla a bylo potřeba rozšiřo. Požární ucpávky Zajistíme spáry a prostupy protipožárními ucpávkami v souladu s legislativou Požárními ucpávkami zakryjeme spáry a prostupy, které vzniknou během stavby, tak aby dílo splňovalo požární odolnost konstrukcí, kterou mělo před narušením. Cette vidéo traite de GARNITURE MECANIQUE SANIT SERVICE.

Kompletní řada kanalizačních ucpávek Gabex Kanstop je zkonstruována z komponentů vysoké kvality pro lepší funkčnost a delší životnost. Some of these cookies are essential to the operation of the site, while others help to improve your experience by providing insights into how the site is being used. Prostupy jsou bezpečnostní a protipožární ucpávky potrubí a kabelů v místě průchodu vnějšími nebo vnitřními stavebními konstrukcemi. Cílem prostupů je profesionálně zajistit trvalou vodotěsnost, plynotěsnost a protipožární bezpečnost staveb.


Jednoduché ucpávky jsou vybaveny škrticím kroužkem k odvedení průsaku přímo do odpadního potrubí. Dvojité ucpávky se vyznačují nulovými provozními emisemi. Hodnocení produktu:.


Zboží je na objednávku - dodání dle výroby. Dimer group solves your needs technically with a variety of seals and gaskets. We are a group of four companies in three different countries: Dimer s. John Crane is an American company, now a subsidiary of Smiths Group and provider of engineered products and services including mechanical seals, couplings, hydro-dynamic bearings, seal support systems, filtration systems and artificial lift.


Slovakia and Dimer d. Robustní unašeče ucpávky zajišťují přenos krouticího momentu i za extrémních provozních podmínek. Požární kabelové přepážky a ucpávky Utěsnění prostupů instalací, kabelové přepážky a přepážky k zabudování do stěn a stropů. Pokud je nezbytné, aby elektroinstalace procházely z jednoho požárního úseku do druhého, je důležité, aby hodnoty požární odolnosti a celistvosti dělících stavebních konstrukcí byly zachovány.

Nabízíme zátky a ucpávky do čtvercových, obdelníkových i kulatých profilů. Zátky ksou vyrobeny z kvalitni gumy a plastu. Informace o produktu: Montážní pokyny. Kalibrované kroužky z pletené ucpávky.


Těsnící desky pryžové. Skupina 045-Vyráběné z měkkého a pružného Ld-Pe. Chrání před pronikáním prachu a nečistot a tlumí zvuky při nárazech. U nás vše na jednom místě! Požární ucpávky zabraňují rozšíření požáru mezi jednotlivými požárními úseky skrze prostupy mezi konstrukcemi (kabeláž, potrubí apod.).


Požární ucpávky se netýkají pouze novostaveb, ale i staveb v užívání kdykoliv, je-li v požárních úsecích proveden zásah. Bez utěsnění nových prostupů nemůže požární. Následující průchodky (převážně z vozů Š12 Š-Favorit) jsou rovněž určeny pro kruhové otvory. Nemají ovšem venkovní obrys podle výše uvedeného náčrtu, obvykle mají jednu stranu (nebo obě) vyšší, kuželovou či jinak tvarovanou. Alpine, které redukuje možnost ztráty ucpávek, dá se otevírat jednou rukou a díky 10cm dlouhému řetízku umožňuje připnutí např.


Provádíme revize hasicích přístrojů včetně servisu i tlakových zkoušek a kontroly požárně bezpečnostních zařízení jako jsou hydranty, požární ucpávky , požární dveře, požární klapky, a nouzové osvětlení. Tyto revize je každý provozovatel objektu povinen provádět minimálně jednou ročně. Objednejte si nás a my už Vaše termíny pohlídáme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.