úterý 10. července 2018

Stěrka do koupelny

Betonová dekorační stěrka do koupelny , m2. Omyvatelná, Otěruvzdorná. Jsou vhodné na fasády, do koupelny , nebo na schody vedoucí třeba do ateliéru.


Pomůže vám k tomu jednoduchý workshop, na kterém vás zaškolíme. Cena stěrky do koupelny je závislá na celkové ploše, barevnosti a typu stěrky. Stěrka Facebeton do koupelny.

Interiér koupelny - stěrka Facebeton příjemně tento interiér doplní a to i svoji přírodní kresbou. Doporučujeme na stěny využít barevných kombinací, které ještě více umožní vyniknout struktuře stěrky Facebeton. Ideální řešení do sprchového koutu. Podivejte se na výhody stěrky proti obkladům.


Moderní stěrka vysoce odolná vodě s nadčasovým designem. Na trhu najdete dva druhy stěrek, které se hodí do mokrých povrchů: 1. Pryskyřičné – výhodou je vysoká pružnost, není potřeba stěrku na povrchu ošetřovat lakem. Nevýhodou je vyšší cena.


Taková kombinace je k nezaplacení, a to hlavně v koupelnách, kde je třeba každý krok zvážit dvakrát.

Stěny tak už nebudou jen obyčejně bílé a nudu vystřídá designový povrch. Oblíbený dekor šedý beton betonové stěrky. Aplikace do koupelny do sprchového koutu v novostavbě.


Beton skvěle koresponduje s doplňky z teakového dřeva z Bali. J ednoduchý, čistý moderní d. Obkladačky jsou jasnou volbou snad do každé koupelny. Pokud však toužíte po moderním a netradičním řešení, sáhněte po omyvatelných nátěrech. Místnost tak získá útulnější a. Pod vrstvou laku bude voda vzlínat, na stěně se objeví mokré mapy, stěrka nakonec začne odpadávat.


Obklady do koupelny a koupelnové dlažba jsou stále hlavními dominantami, které určují vzhled vaší koupelny. Z rozsáhlé nabídky si určitě vyberete! Barevný, matný polyuretanový uzavírací nátěr na vodní bázi. Vhodný pro interiéry. Trvale pružná stěrka na bázi PU pryskyřic bez rozpouštědel.


Chodba s koupelnou a WC. Pohled z koupelny na chodbu. Jde o dlouhdobé řešení, vhodné samozřejmě i do koupelen a ploch trvale zatěžovaných.


Jsem aplikátorem různých druhů stěrek včetně betonové stěrky.

Chcete-li se dozvědět více, nebojte se zeptat. Není koupelna jakou koupelna – a co si budeme povídat, do koupelny s betonovou stěrkou se snadno zamilujete. JAK NA BETONOVOU STĚRKU DO KOUPELNY. Naučíme vás aplikaci dekorační betonové stěrky v koupelně a další rady, tipy a vychytávky.


Naše workshopy vám pomohou rozvinout znalosti a dovednost. Univerzální stěrka pro vanu a sprchu. Bezešmouhé utírání hladkých povrchů, jako jsou zrcadla, sprchové kabiny a obklady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.