čtvrtek 19. července 2018

Sedátko na wc pro seniory

Nástavce na WC - s madly, pro seniory za skvělé ceny, od odborníků. Vyzvednutí na prodejně, nebo možnost doručení přímo do domu či bytu. Volit můžete mezi běžnými nasazovacími nástavci a také nástavci s podpůrnou konstrukcí a madly - ta najde využití při atypickém tvaru WC , nebo pokud WC používá více osob.


Hygienické papírové sedátka na WC - podložka na toaletu 1ks - papírové sedátko na WC pro zajištění hygieny všude tam kde využívá WC více lidí, kanceláře, restaurace, vlaky atd. WC sedátka WC sedátka pro tělesně postižené a seniory. Skladem, ihned k odběru ks.

Porovnání cen sedatka na wc pro seniory , srovnání cen sedatka na wc pro seniory na portálu HLEDEJCENY. Zvýšené toaletní sedátko - nástavec na WC mísu - ideální pro hůře se pohybující osoby, handicapované a seniory. Maximální pohodlí, jednoduché použití. Je dobré počítat případně s dodatečnou montáží koupelnových doplňků pro seniory , handicapované - např. Produktová řada Wenko Secura dbá o bezpečnost našich milovaných babiček a dědečků.


Když ubývají síly, může se i tak banální věc jako je použití toalety nebo provedení hygieny stát namáhavým úkolem. Série úchytek, stoliček a. Zkuste se na chvíli vžít do situace člověka, pro kterého je překonání vzdálenosti obývací pokoj – WC velkou výzvou. Ti šťastnější to zvládnou sami nebo s chodítkem, někteří ale potřebují pomoc asistenta nebo dokonce musejí jet na vozíčku.

Ti, kteří na tom jsou nejhůř, dokonce ani sami nevstanou z postele. Nástavec na WC 10cm s madly CLIPPER V, exkluzivní design a vysoká kvalita materiálu, vyrobeno z polypropylenu - zajistí bezproblémové a komfortní. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Dětské sedátko na WC Bunny mátové.


Je vyrobené z kvalitního plastového materiálu. Je lehce omývatelné a díky svému tvaru zaručuje Vašemu dítěti bezpečí a pohodlí. Zvýšená přední část zabraňuje úniku moči.


Ideální pro děti, které se učí samy. Na objednání, doručíme 8. Zdarma (Bonami prodejna Černý Most) Více. Doručení na adresu od 8. Na trhu existuje mnoho bezpečnostních pomůcek pro osobní hygienu. Jednou z nich je i sedátko do vany, které je vhodné pro seniory nebo osoby se sníženou pohyblivostí při jejich koupeli.


Sedátka do vany nabízíme od renomovaných výrobců s nosností až 150kg. Sedátka jsou vyrobena z tvrzených plastů, některé mají i. Veškerý sortiment zboží můžete také zakoupit, nebo v případě objednání, vyzvednout na naší kamenné prodejně v Mostě. Nástavce mají obvykle vpředu a vzadu hygienický výřez pro usnadnění intimní hygieny, podle zvolené varianty jsou opatřeny madly či vyrobeny z měkčeného materiálu. Nástavce jsou vyráběny v univerzálním rozměru a lze je snadno upevnit na každou běžnou.


Rozhodně si zpomalovací prkénko pořiďte v případě, že máte doma malého chlapečka, předejdete tak nepříjemným zraněním.

V kategorii Senioři nabízíme moderní pomůcky nejen pro seniory ,. Opora zad s nastavitelnými poloham. Plastové sedátko na wc bez madel, bílé, zvýšení sedu o cm. Potřeby pro seniory Potřeby pro seniory. Po zadání Vašeho e-mailu Vám zašleme slevový kupón na slevu z Vaší objednávky. Slevový kupón naleznete ve své e-mailové schránce.


WC gramofon, ks Specifikace: v dobrém stavu Termín: spěchá Lokalita: Praha Cena: levně Platnost poptávky: spěchá. Profil poptávajícího: soukromá osoba z okresu Praha - hl. Vyberte si z široké nabídky bezpečnostních a zdravotních pomůcek do koupelny. BAZAR VÝPRODEJ Z VÝSTAVY POSLEDNÍ KUS.


Elektronické bidetové sedátko je pro celou rodinu. Využití pro ženy, muže i děti přináší intimní hygienu a pocit čistoty. Kromě dokonalé očisty nezpůsobuje elektronické bidetové sedátko na rozdíl od toaletního papíru byť sebejemnějšího podráždění pokožky, žádné oděrky a praskliny kůže. Mnoho činností provádíme několikrát denně s lehkostí zdravého těla. Neuvědomujeme si však, že pro seniory nebo pacienty v domácí péči je to nemyslitelné.


Právě v tomto okamžiku přichází na řadu osvědčené zdravotnické pomůcky a potřeby, které nabízí náš e-shop Pomůckyseniorům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.