pondělí 9. července 2018

Příruby en 1092 1

Jinan Hyupshin Flanges Co. Rozměrová tabulka ke stažení ZDE. Zboží zařazeno v kategoriích KR. Příruby Příruby Aluminium Příruby ANSI B 16. Download English Version EN Standards.

Vážení zákazníci, na základě usnesení vlády o přijetí krizového opatření, firma 3Q Metal s. Anotace obsahu normy. Krková příruba se závitem. Přivařovací kroužek s krkem. Tloušťka listu příruby , C , mm.


Mezní úchylka vnějšího průměru D. DN připojovací rozměr dnorma.

Kruhové príruby na rúry, armatúry, tvarovky a príslušenstvo s označením PN. Rovněž stanovuje typy přírub a jejich těsnicí plochy, rozměry, mezní úchylky, závity, velikosti šroubů, opracování povrchů těsnicích ploch přírub, značení, materiály. Skladem dostupné z materiálu 1. Váha do dimenze DN viz.


RF, NPT podle ANSI B 2. K dodání v jakostech: 1. Aktuální ceník tvarovek z černé oceli zde. V našem Výprodeji nabízíme produkty za akční ceny, platné pouze do vyprodání zásob! Slip-on, Socket Welding, B. PNPNPNPNPNPN2y PN400. Note 2: For ddimension.


Dále také zajišťujeme výrobu přírub dle přání zákazníka, výkresové dokumentace, náčrtů i různých druhů atypů - oválné příruby , SAE, čtyřhranné příruby , atd. Tato norma obsahuje jednu normativní a osm informativních příloh. Tato evropská norma pro jednotlivé řady přírub stanoví požadavky na kruhové.


Tuto normu nelze objednat, jel. Detailní popis produktu.

PN a po něm následující hodnota např. GENERAL TRADING GATE CZ, s. Zapomněl(a) jste heslo? Flanges and their joints - Circular flanges for pipes, valves, fittings and accessories, PN designated - Part 3: Copper alloy flanges. Brides et leurs assemblages - Brides circulaires pour t. Výroba přírub s mnohaletou tradicí.


Toggle navigation Toggle navigation. Vyrobíme příruby přesně podle Vašich představ! EN , DIN, ANSI, GOST a dalších. Ploché přivařovací příruby se v závislosti na rozměrové normě dělají v základním provedení s těsnící lištou nebo těsnící plochou.


Materiál plochých přivařovacích přírub není normou závazně předepsán, je pouze doporučen a jeho jakost může být měněna podle pracovních podmínek, na základě kterých ho volí odběratel a pro výrobce je závazný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.