pátek 27. července 2018

Hasičské čerpadlo

Zlepšuje výtlak pri menších obsahoch až o 2s v útoku. Vhodná na všetky objemy motorov. Používaná, plne funkčná. Poctivo ručne vyšívané hasičské zástavy, podľa požiadaviek zákazníkov s palicou.


Malba v strede vlajky.

Vojenské, hasičské čerpadlo. Funkční součástí hadice, sací koš a nové těsnění. Prodám hasičské čerpadlo PS-viz foto. Uloženka - let nejelo, celkově.


Ideální základ na stavbu nového motoru do vw brouk TTPorsche Karmann Ghia. Nové so zárukou a dokladom. Predám výkonné kalové čerpadlo s drvičom.

Liatinové telo, drvič, vývod 2-cólový = 52mm, s plavákom za 6-€, alebo bez plaváka za 6-€. Máme v ponuka aj hasičské dadice 2´´, 20m za 2-€, 30m za 3-€. Modré pogumované, 20m za 1-€ a 50m za 3-€.


Tiež hasičské koncovk. Speciální nabídka polomasky MSA Advantage LS2se třemi páry filtrů. Doručování zásilek v době Koronaviru. Klapkový ventil Š 7CAS 25: nový 1. Náš katalóg produktov ponúka pestrý výber čerpadiel na rôzne využitie. Uplatnenie nájdu pri čerpaní čistej úžitkovej vody v domácom prostredí na zavlažovanie záhrad a polí, pri prečerpávaní veľkých objemov vody na napúšťanie rybníkov, nádrží či bazénov, ale aj v prípade odčerpávania záplavovej vody z. HASIČSKÉ STŘÍKAČKY PS-12.


O nás Výroba PS-Sport Média Kontakty Náhradní díly Ceník. Potřeby pro hasiče, kompletní hasičské stříkačky, servis a náhradní díly. Cena čerpadla s plavákom je 7-€, bez plaváka je cena 6-€. V ponuke aj hasičské hadice a 30m, po 2- a 3-€. Alebo pogumované 50m za 3-€ a 20m za 1-€.


Zařízení je určeno jednotkám HZS k doplnění cisternových stříkaček z volných přírodních zdrojů, k odče.

Hasičské koncovky po -€. Vítame Vás v našom internetovom obchode. TSport - komplet cca dílů. HERON sú ideálnym pomocníkom pri zavlažovaní záhrad.


Heron sú vybavené osvedčeným 4-taktným motorom Heron s tranzistorovým. Ruksak vybavený dle vyhlášky č. MAGNAje oběhové čerpadlo vytvořené na bázi osvědčené technologie MAGNA. Unikátní funkce AUTOADAPT a integrovaný frekvenční měnič. Motor s permanentními magnety. Dále pak může být použita k dálkové dopravě vody za použití několika stříkaček nebo pro plnění hasičských cisteren (tzv. kyvadlová doprava vody) k místu zásahu.


Plovoucí čerpadla - Plovoucí čerpadlo je neodmyslitelný pomocník při plnění hasičských cisteren nebo při odčerpávání vody ze sklepů a lagun při povodních. Podle vašich potřeb si můžete vybrat plovoucí čerpadlo s potřebným výkonem. Pavliš a Hartmann, spol. Na mostecké hasičské stanici už nějakou dobu slouží u nás docela vzácný typ techniky, který si dnes v naší pravidelné rubrice představíme. Oheň Fighter Stíhací.


Požár Policie Nehoda. Vyberte si co potřebujete z 9aktuálních inzerátů hasičské. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.