úterý 10. července 2018

Elektrický průtokový ohřívač vody tlakový

Ohřívač vody TO Maloobjemový elektrický ohřívač vody pro jedno nebo více odběrných míst dostupný v objemech a litrů. Je určen výhradně pro beztlakové vodovodní baterie. Minimální tlak v potrubí pro správnou funkčnost je MPa a maximální tlak MPa. Hmotností s Kg se řadí mezi další běžné průtokové ohřívače.


Rádi Vám vypracujeme ekonomické a hospodárné řešení ohřevu vody na klíč dle Vašeho požadavku. Jedná se o velmi ekonomický ohřev užitkové vody vzhledem k absenci jakékoliv zásoby teplé vody podléhající průběžnému chladnutí v závislosti na. Italská společnost Ariston je známým výrobcem elektrických a okamžitých ohřívačů vody.


Všechny produkty značky Ariston se vyznačují spolehlivostí a trvanlivostí, elegantním a stylovým designem, funkčností a dlouhou životností. Společnost nabízí flexibilní cenu za výrobky vynikající kvality. Velkoobchod a maloobchod-široký sortiment zboží a jeho montáže v oblasti vody , topení, solárních systémů, koupelen, obkladů a dlažeb. Krom bojleru je ještě beztlakový a nebo tlakový průtokový ohřívač vody.


Elektrický průtokový ohřívač vody tlakový

K beztlakovému průtokovému ohřívači vody musíte mít speciální baterii na pouštění teplé nebo studené vody. Kdežto na tlakový průtokový ohřívač vody zapojíte přímo do normální baterie na přívod teplé vody. Nepotřebujete žádný pojistný ventil. Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu. Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku.


DZ Dražice HA-DR T 1(kW) Bojler, průtokový ohřívač vody , tlakový , elektrický , svislý. Průtokové ohřívače jsou umístěny přímo u baterie a tím se výrazně omezuje provozní ztráta vody z potrubí, než doteče teplá. Výsledky porovnání, zpracované předními evropskými zkušebními ústavy, jasně dokazují, že průtokové ohřívače nabízí výrazně nižší.


Je dokonalým zdrojem teplé vody pro rozvod s mnoha odběrovými místy v rodinných domcích, bytech, sociálních zařízeních. DRAŽICE Maloobjemový elektrický ohřívač vody tlakový CLOSE UP. Použití: Jakákoliv umyvadla s tlakovými armaturami, např. Kompaktní elektrické ohřívače vody řady CLOSE od českého výr. Ohřívač vody typ EPVa hydraulic je určen k okamžitému a nepřetržitému ohřevu užitkové vody v domácnosti, laboratoři, dílně, atd.


Ohřívač je tlakový a je možno jej připojit k více odběrným místům naráz - umývadlo, vana, dřez. Teplota ohřáté užitkové vody je závislá na průtoku vody a výkonu topného tělesa. Lze použít jako tlakový , např.


Elektrický tlakový průt. Horní i dolní umístění. Jsme jedničky v elektrickém ohřevu vody. Ať už se pro něj rozhodnete jako pro hlavní ohřev vody či pouze doplňkový, nešlápnete vedle.


Odolný vůči korozi a usazování vodního kamene. Velmi odolný tlakový průtokový ohřívač vody ,. Jak již napovídá sám název, průtokový ohřívač nezadržuje v sobě teplou vodu , nýbrž ji ohřívá při jejím průtoku, čímž se zároveň zvýší i jeho příkon elektřiny či plynu. Kromě otázky umístění, způsobu. Při zapnutí boileru v době snížené sazby se spotřebovaná částka ještě dost podstatně sníží.


Průtokový ohřívač z letáku: 18kW, na 35°C, litrů za minutu, spotřeba 18kWh. Spínání 18kW v běžné instalaci se docela obávám zvlášť, když je ohřívačů více. Pokud sháníte kvalitní elektrický ohřívač vody , v e-shopu Topenilevne.


Populární elektrické bojlery Dražice, Ariston a Tatramat, které patří obecně k nejlepším na trhu v této oblasti, jsou totiž velmi účinné a zároveň bezpečné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.