pondělí 16. července 2018

Čerpadlo na vodu za traktor

Maximální dodací tlak: bar Otáčky: min. Kč Poslední příspěvky LK Ponorné čerpadl. Ključ - Duration: 12:07.


My jsme se snažili vám nabídnout to nejkvalitnější na trhu a za odpovídající ceny. Ponorné kalové čerpadlo , typ AW3- IPoběžné kolo ze zesíleného nylonu PA-GFtělo čerpadla z plas.

Ponorné a povrchové čerpadlá na vodu, určené na čerpanie vody zo studní, vrtov, nádrží a pod. Vývozka má vlastné čerpadlo na kardan. Nevymieňam za nič ,a špekulanti nevolať. Predávam z dôvodu nevyužitia.


Inzerat plati do zmaza. Prodám nový postřikovaš 400L s 12m záběrem postřiku. Trojitá filtrace,sekční rozvaděč,trisky s 110°úhel roztřiku,zavěšení kat. CE, čerpadlo 110L za min.

Prodám dělaný vozík původně na hasičské čerpadlo PS12. Odpružený podvozek a blatníky jsou asi z historické stříkačky DS16. Je možno dokoupit i savice. Připojení za traktor.


Po instalaci nádoby je možné využít jako zdroj vody pro dobytek na pastvě. Nepoužité, v záruce-koupeno 24. Nemůžu využít- mám větší sací výšku. V okolí Olomouce dovezu.


Dovoz možný v trase Ol. Ivan Jakobović - traktor na vodu - Duration: 4:44. Darko Samardžija 53views. SABATON - Uprising (Official Music Video) - Duration: 5:10.


Sabaton Recommended for you. Unsubscribe from ssucur? Pumpa za vodu ssucur. This feature is not available right now.

Please try again later. Category Entertainment. Stroje - Cisterna na bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Prodám čerpadlo na vodu za traktor , pohon kardanem. Jedná se o kalové čerpadlo Feka včetně nové savice a sacího koše, na výtlaku je koncovka na béčkovou hadici. L načerpá za minut. Hydraulická čerpadla na traktory, čerpadla hydrauliky - hydraulická čerpadla pro traktory, čerpadlo traktor hydraulické.


Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. TREBA ZMENIŤ SMER OTÁČANIA!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.