úterý 24. července 2018

Čerpadlo na odsávání oleje a nafty 12v

Čerpadlo na odsávání oleje a nafty 12v

V Čerpadlo je určené k odsávání oleje , motorové nafty nebo lehkých topných olejů. V pomocí svorek, ideální pro k připojení na autobaterii skvělý pomocn. V pomoví svorek, ideální připojení k 12V autobaterii, příkon 5A. Vhodné pro jednoduchou výměnu motorového oleje. Není nutné hledat vypouštěcí šroub oleje , stačí jen zasunout nasávací sondu do otvoru pro měrku stavu oleje (až do vnitřního průměru mm) a olej vysát do.


Palivová čerpadla) Hodnocení produktu:. ERPADLO na ODSÁVÁNÍ OLEJE a NAFTY - 12V. Vaše cena v EUR (orientačně): 2EUR. V je určené k odsávání oleje , motorové nafty nebo lehkých topných olejů. Napětí motoru je 12V , takže čerpadlo může být připojeno k autobaterii za pomocí svorek, které jsou na přívodním kabelu čerpadla.


Vymena oleje cerpadlem z lidlu na aute ford escort td. Vysati cca5l trvalo tak 5min, nezmeril jsem. Neveril jsem mu, a proto jsem vysrouboval vypustak, olej jen velmi slabe tekl, zpise jen. Odsávání oleje se běžně v servisech dělá, ale hlavní důvod je (nebo spíš měl by být), dostat co největší množství těch černých sraček, naprosto čistým a rychlým způsobem, do zásobníku.


Pak by se měla stejně ještě odšroubovat zátka a zbytek nechat vytéct spodem. Ovšem to je pustá teorie. Ta hadička se do nejnižšího místa vany sice může za ideálního. Prohlédněte si cenové nabídky na Čerpadlo na odsávání oleje a nafty 12V od obchodů na Zboží.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. V MAR-POL Čerpadlo pro odsávání oleje , motorové nafty nebo lehkých topných olejů. Recenze COMPASS Čerpadlo na odsávání oleje a nafty 12V. V Čerpadlo určené k odsávání oleje , motorové nafty nebo lehkých topných olejů. V , 160W, plastová rukojeť MAR-POL Samonasávací čerpadlo MINI CPN pro čerpání nafty v silničních, dílnách a domácích podmínkách.


Čerpadlo na odsávání oleje a nafty 12v

Související zboží - Čerpadlo na odsávání vody oleje a nafty 12V. Cena s DPH: 1300: Odpuzovač kun do auta ultrazvukový CAR1. Skladem - ihned k odeslání 5Kč bez DPH. V , se kterým vyměníte starý olej, motorovou naftu nebo lehčí druhy topných olejů.


Compass Čerpadlo na odsávání oleje a nafty 12V je opatřen nasávací hadicí o délce 1cm. Jun Čerpadlo určené k odsávání oleje , motorové nafty nebo lehkých topných olejů. Hodnotilo uživatelů, průměrné hodnocení z 5. Návod k obsluzeVážení zákazníci! Před použitím výrobku si prosím pečlivě přečtěte. Vážený zákazníci, pečlivě si prosím přečtěte tento návod a seznamte se s tímto zaříze- ním.


Čerpadlo na odsávání oleje a nafty 12v

Uschovejte tento návod propozdější nahlédnutí. Jednoduchá výměna motorového oleje. Celý popis a technické parametry.


Napájení Voltů pomocí svorek, ideální k připojení na autobaterii 12V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.