úterý 17. července 2018

Cerpadlo na naftu 12v

Nalezené obchody (1) Čerpadla na naftu. Tu sa nachádzate: Heureka. Vyhľadávanie cerpadlo na naftu 12v. Hodnotenie produktu:. Popis: Čerpadlo slúži na če.


Cerpadlo na naftu 12v

Prezri si u nás 12v cerpadlo na naftu a porovnaj ceny v 10. AdBlue, mobilní nádrže na naftu , nádrže na adblue, nádrže na benzín. DPH ( 4€ bez DPH) AKCIA. Odsávacie čerpadlo oleja a nafty.


Cerpadlo na naftu v. Nájdených: 8produktov. Malé čerpadlo na natu s možností přečerpat až litrů kapaliny za minutu. Mini ponorné čerpadlo, pumpa SATRA S-12DPUrčeno na přečerpávání motorové nafty, oleje a vody.


Využijete ho v garáži, dielni, na farme či stavenisku. Vyznačuje sa odolnosťou a pevn. Dá se použít na krátkodobé čerpání benzínu, alkoholu, rozpoštědel a jiných hořlavých kapalin. Nástěnné sestavy Sudové sestavy Sestavy čerpadel Čerpadla na AdBlue Čerpadla AdBlue Nástěnné sestavy AdBlue Sudové sestavy AdBlue Kontejnerové sestavy AdBlue Čerpadla na benzín Čerpadla na antifreeze Elektrick�. Veškeré informace o produktu.


Ponorné čerpadlo na olej a naftu , napájacie napätie 12V. Samotná skriňa čerpadla je vyrobená z liatiny. Okrem mechanického tesnenia nie sú v. AdBlue, čerpadlá na benzín, čerpadlá na oleje, nádrže na naftu , nádrže na benzín,nádrže na AdBlue. Specifikace nepoužívejte tekutiny jako je benzin, nebo kyselina neprovozujte čerpadlo na sucho čerpadlo je ponorné motor čerpadla je chlazen čerpanou kapalinou použití: nákladní automobily, traktory, lodě, elektrocentrály a další dopravní prostředky, které používají. Stroje - 12v cerpadlo bazár.


Cerpadlo na naftu 12v

Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Kompaktné prevedenie s displayom a DO. Stačí len naliať naftu a pripojiť na 12V.


Nové zabalené, možnosť rozbaliť a odskúšať. Obsahuje nadrž 5l,riadiacu jednotku, podávacie čerpadlo,filter paliva a sac. Nepoužívajte čerpadlo na látky ako sú b. Produkt nemá žiadne parametre. Elektrické dieslové čerpadlo, samonasávacie elektrické lamelové čerpadlo.


Samonasávacie 12V čerpadlo na naftu , ideálne pre mobilné použitie, opatrené hadicovou prípojkou 1´´ na vstupe aj výstupe. Není vhodné k čerpání benzínu. Samotné chlazení motoru čerpadla funguje přes samotnou čerpanou kapalinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.