čtvrtek 19. července 2018

Čerpadlo deep 1200

Čerpadlo deep 1200

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Dobrý den, používám čerpadlo pro závlahu zahrady bez tlakové nádoby. Rád bych na jednu větev rozvodu napojil kapénkovou závlahu. Celkový rozvod ma cca vodorovného potrubí, cca metry svislého a. Domáca vodáreň v ponornom prevedení, vhodná na čerpanie čistej vody bez prímesy abrazívnych častíc zo studní a vrtov s hĺbkou do m. Vodáreň obsahuje zabudovaný automatický spínací systém pre zapínanie a vypínanie podľa odberu vody. Súčasťou ovládania je aj vypnutie čerpadla pri nedostatku vody.


Plne automatické čerpadlo s integrovaným elektronickým tlakovým. EASYPUMP 6Kč Sleva - 5Kč. Elektromotor s čerpadlom tvorí jednotný celok - monoblok. Zapína sa a vypína otvorením a zatvorením ventilu - kohútikom. Ponorná vodárna pro dešťové jímky.


Sací těleso se závitem pro připojení sací soupravy. Je navržená k jednoduchému používání s vysokou provozní spolehlivostí. Kompaktní vodárna má integrovanou řídící jednotku pro zahájení a ukončení provozu. Jednotka chrání čerpadlo proti nadměrně častému zapínání a také proti chodu na sucho.


Součástí čerpadla je také nerezový sací filtr proti. Kompaktní, snadno obsluhovatelné s vestavěnou ochranou proti chodu na sucho a zpětnou. Grundfos čerpadlo - Duration: 6:46. CeskyKutil 40views. Je vhodná k čerpání vody ze studní, šachet a jiných zásobníků s vodou nebo k provozu zavlažovacích přístrojů a systémů.


Tlaková čerpadla EASY E- DEEP jsou vybavena integrovaným spínačem, který zajišťuje automatické spínání a vypínání čerpadla - při odběru vody (otevření kohoutu, stisknutí postřikovací hadice) se čerpadlo automaticky spustí a při ukončení odběru se opět samo vypne. Prodáváme veškerý sortiment zboží pro automatické závlahové systémy. Nejčastěji se využívá na čerpání vody ze studní, nádrží nebo k pohánění zavlažovacích systémů zahrad. Zcela bezhlučný provoz. Vybavené inteligentním elektronickým ovládáním.


Čerpadlo deep 1200

Vodárna automaticky sepne po otevření kohoutku a automaticky vypn. Vhodné pro čerpání závlahové vody ze studní, jímek a retenčních nádrží. Ideální pro čerpání a využití vody z nádrže na dešťovou vodu.


Kompletní informace k výběru. Viac ako 10ks skladom 24€ bez DPH 29€. Tovar zaradený v kategóriách Čerpad.


Čerpadlo deep 1200

Dodávka s kabelem metrů a univerzální hadicovou přípojkou a zpětnou klapkou. SKM 1ponorné čerpadlo 230V, 20m kabel, spin. Hodí se na plnění nebo vyprazdňování nádrží, přečerpávání, zavlažování, připojení na zavlažovací systémy.


Takže: Pro vodárny E- DEEP a vodárny s řídící jednotkou doporučujeme v případů nádobu max litrů ! Nepoužívejte dodatečnou zpětnou klapku Čerpadlo je vybaveno zpětnou klapkou a rozhodně nepoužívejte přídavnou zpětnou klapku namontovanou blíže než 1m za výtlačné hrdlo čerpadla, v opačném případě nemusí vodárna fungovat správně ! Kč (bez DPH) Ecorain RWS 3. Zapína pri poklesu tlaku a vypína pri uzatvorení posledného odberu v systéme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.