pátek 6. července 2018

Čerpadla speroni

Čerpadla speroni

Způsobilá odčerpávat sedimentační nádrže a čerpat odpadní vodu pro domácí a občanské účely. Uložiť na porovnanie. Hodnocení produktu:. K č zboží nedostupné.


SPERONI CAM 98N celonerez. Umbra Pompe ACUA PVM. Zenit DR Blue Pro - oběžn. Relatívna vlhkosť vzduchu max. Speroni Zoradiť podľa Riadkov. Hladina hluku pod 70dB(A) Cena za MJ.


Vyberajte si Čerpadlá podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Ponorné čerpadlá do studne sú určené na čerpanie vody s kopaných studní, nádrží a pod. Dobrá dostupnosť náhradných dielov. Nabízíme profesionální kalová čerpadla pro zemědělské či průmyslové použití, i menší kalová čerpadla např. V nabídce najdete také profesionální benzínová čerpadla HERON, speciální 12V čerpadla , vodokružné vývěvy, jezírková čerpadla , nebo klasické ruční pumpy na studnu.


We work closely with our customers around the world to understand their needs and offer suitable technical and economical solutions through the use of advanced technologies, in order for more and more companies to benefit from our product offering. Elektromotor čerpadla je obtékán čerpanou kapalinou a proto je čerpadlo vhodné pro čerpání rozlehlých nádrží s nízkou úrovní hladiny. Hledání podle parametrů. Pohon čerpadla : Atest pro použití na pitnou vodu: Zobrazit všechny parametry. Nabízíme čerpadla a další techniku včetně příslušenství a servisu.


Zahájili jsme prodej inovovaného čerpadla ADA COOL. CAM Water Pump pdf manual download. Also for: Cam p, Cam 6 Cam p, Cam 6 Cam pa. Dostupnosť Do pracovných dní. Doprava cena za dopravu 50.


Odstředivá, monobloková čerpadla s jednoduchým oběžným kolem s tělesem čerpadla připojeným k motoru na společné hřídeli. Používajú sa predovšetkým pre zásobovanie vodou alebo na zvyšovanie tlaku. Tato čerpadla jsou ideální pro čerpán. V naší nabídce naleznete celou řadu modelů s různým napětím napájení.


Kompletný sortiment vodotechniky. Přihlásit se Napište nám. Doručení Kč Celkem. Specializovaný prodejce čerpadel v Jičíně, pobočka firmy Čerpadla Vrchlabí s. Potrebujete poradiť s výberom? Nechajte nám Vaše telefónne číslo.


Je možné je použít pro čerpání: vína a oleje, mléka a mléčných výrobků a potravin, kosmetiky a farmaceutických výrobků, v chemickém průmyslu, zemědělství apod. Vážení návštevníci, objednávky prijaté do 13. Objednávky prijaté po tomto termíne ďalej expedujeme, ale pre veľkú vyťaženosť prepravných služieb nevieme zaručiť ich dodanie do Vianoc. Závlahová technika, postrekovače, riadiace jednotky, príslušenstvo, mikrozávlaha. Samonasávacie čerpadlo so zabudovanou tepelnou ochranou vo vinutí motora.


Dbajte na údaje uvedené na štítku č. TSN 2Water Pump pdf manual download.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.